Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Creaturi
#1
Creaturi
(Gothic 1 Monstri)

Meatbug
[Image: fleischwanze.jpg]

Prima creatura pe care o intalnim in joc: Un gandac mare, scarbos, din care minerii obisnuiesc sa faca tocana sau supa.Traieste in zone cu mult gunoi. Este acoperit cu o carapace care il ajuta sa treaca prin flacari puternice, si de aceea aceasta trebuie indepartata pentru a putea gati carnea. PS: Un ‘inamic’ sacaitor pentru un Magician al Focului.

Molerat

[Image: molerat.jpg]

Aceasta creatura pare a fi pentru unii un porc ciudat, dar el este de fapt un stramos al cartitei. Este un animal omnivor, mananca plante, dar consuma si alte creaturi. Acest animal pare a fi orb, dar are un simt puternic al auzului si mirosului si ataca fara a sta pe ganduri. Uneori el devine ostil pentru ca se simte in pericol, nu pentru a vana. Traieste in pesteri cu cativa 'camarazi', sau in zone ferite de vant si furtuna. Este de multe ori o prada a altor creaturi, fiind usor observat din cauza culorii sale. Se deplaseaza greu din cauza picioarelor scurte si se ineaca repede in apa.

Juvenile molerat
[Image: junger_molerat.jpg]

Puiul de molerat. Poate fi gasit la inceputul jocului.

Scavenger

[Image: scavenger.jpg]

Cunoscut si dupa numele Dodo: o pasare mare, omnivora, care traieste in zone cu clima temperata, de obicei in paduri. Este vanata de multe animale dar stie sa se apere si uneori, stand in grupuri, reuseste sa doboare pradatori cu ajutorul ciocului puternic. Are aripi ca orice alta pasare, dar nu le foloseste, fiind un mic dinozaur care a evoluat si sta la baza aparitiei altor pasari. Carnea lui este comestibila si multi oameni consuma scavengeri ca hrana de baza. Are culoarea gri deschis, iar spatele si burta sunt maronii, prezentand un spine ascutit pe spate si unul pe deasupra ciocului. Alearga repede si poate inota, fiind un pericol pentru multi oameni care nu stiu sa lupte.


Puiul de scevanger
[Image: junger_scavenger.jpg]

Poate fi gasit la inceputul jocului.


Wolf

[Image: wolf.jpg]

Acesta este lupul, un patruped salbatic, carnivor, foarte periculos. De obicei vaneaza animale (scavangeri, molerati) si chiar oameni. Cand pune ochii pe prada o urmareste mult timp, si de cele mai multe ori aceasta nu scapa. Majoritatea lupilor traiesc in padurile din zone cu clima temperata, prin pesteri de obicei. Uneori pot fi gasiti in haite care incoltesc prada, facand aproape imposibil pentru aceasta sa scape. Are culoarea brun-roscata, este un alergator bun si stie sa inoate.

Goblin

[Image: gruener_goblin_keule.jpg]

O creatura care are structura ca cea a omului. Este mic de inaltime, ceea ce ii face pe multi sa creada ca este un inamic slab, dar se pot insela. Culoarea sa verde si urechile lungi pot fi usor remarcate. Foloseste sabii vechi sau bate din lemn pentru a se lupta si consuma carnea cruda a animalelor, iar uneori fructe sau ciuperci pe care le culege din padure. Il atrag obiectele stralucitoare sau colorate, atacand de obicei oameni pentru a-i jefui, fiind un talhar priceput. Inoata bine si se deplaseaza cu o viteza medie.


Black goblin

[Image: schwarzer_goblin.jpg]

Acest goblin pare a fi alta rasa, avand culoarea neagra. Este mai inteligent decat goblinul obisnuit si traieste in grupuri mari, de obicei in pesteri, aparandu-si grupul cu pretul vietii. Este mult mai puternic si uneori isi confectioneaza arme simple. 

Goblin warrior

[Image: goblin_krieger.jpg]

Aceasta pare a fi ultima treapta din evolutia goblinului. Seamana foarte mult cu goblinii negri, dar ceva l-a facut sa inteleaga diferenta dintre arme slabe si arme puternice. Foloseste cu precizie buzdugane si loveste tare. Traieste in grupuri ca goblinii negri, dar lupta dupa anumite tactici. Majoritatea stau in canioane, pe langa trolli. Ataca creaturile mai mici si mai agile care l-ar putea ucide pe troll, iar trollul ii apara de creaturile mai mari, ajutandu-se astfel reciproc.

Lizard
[Image: waran.jpg]

Dupa cum spune numele: soparla. Acest animal este o soparla erbivora, mult mai mare decat cele obisnuite. Traieste singura, sau in grupuri mici, pe langa rauri sau lacuri si uneori in mlastini. Fiind o creatura cu sangele rece, iubeste soarele si de aceea poate fi gasita si in luminisuri. Ataca doar daca este atacata, sau daca se simte amenintata. Iubind apa, inoata cu viteza mare, dar se deplaseaza incet. Este galben-verzuie la culoare iar sangele ei este verde.


Messages In This Thread
Creaturi - by Cryssalis - 02-21-2011, 07:39 PM
RE: Creaturi - by Cryssalis - 02-21-2011, 09:25 PM
RE: Creaturi - by Cryssalis - 02-21-2011, 09:57 PM
RE: Creaturi - by Cryssalis - 02-21-2011, 10:05 PM
RE: Creaturi - by Carnage - 06-09-2011, 03:23 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)