Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Creaturi
#5
Skeleton
[Image: skelett.jpg]

Creatura ce poate fi invocata de multe categorii de magicieni. Majoritatea sunt fosti oameni care au fost reinviati cu un anumit scop: pentru a ucide sau a pazi un loc, sau sunt aventurieri ghinionisti ce au pasit in locuri interzise. Unii sunt adusi de catre vrajitori direct de pe lumea cealalta. Ei folosesc arme vechi in lupta, sunt greu de ucis iar sagetile nu ii pot afecta, fiind formati doar din oase. Cele mai bune arme contra acestor creaturi sunt buzduganele si ciocanele. Ei sunt grupati dupa urmatoarele categorii, avand armuri si arme din ce in ce mai bune: Skeleton, Skeleton Scout, Skeleton Warrior si Skeleton Mage. Vrajitorii scheleti pot invoca alte schelete la randul lor, si se deplaseaza prin levitatie: nu au picioare. Sunt acoperiti de o roba veche.


Zombie

[Image: zombie.jpg]

Acesta este renumitul cadavru viu. Acestia au aparut in urma invocatiilor magice asupra cadavrelor, iar acum umbla ca niste bucati de carne putrezite, fara a-si gasi linistea. Sunt foarte rezistenti si nu simt durerea. Majoritatea se gasesc in vechiul turn al lui Xardas.
The Guardian

[Image: tempelwaechter.jpg]

Acesta este cadavrul unui fost baron al cristalelor. Intr-o zi, vananad orci din placere a nimerit in cripta unde a fost ascuns unul dintre pietrele Focus. In acea cripta a fost aruncat un blestem, ca cel care va intra primul sa devina paznicul etern al criptei. Alti aventurieri care au intrat in cripta au fost ucisi si transformati in morti vii. Spre deosebire de ceilalti zombie acesta este teoretic imposibil de ucis. Foarte putine arme il pot afecta, dar de preferat este ca acesta sa fie ucis cu magia ‘Destroy Undead’.

Undead Orc

[Image: hoher_tempelwaechter.jpg]

Acestia sunt orci blestemati sa traiasca vesnic. Lupta cu ciocane foarte mari si poarta armuri foarte vechi, diferite de cele ale orcilor. Sta in temple pe langa creaturi puternice.

(Articol scris de Edg)
[Image: 242idki.png]


Messages In This Thread
Creaturi - by Cryssalis - 02-21-2011, 07:39 PM
RE: Creaturi - by Cryssalis - 02-21-2011, 09:25 PM
RE: Creaturi - by Cryssalis - 02-21-2011, 09:57 PM
RE: Creaturi - by Cryssalis - 02-21-2011, 10:05 PM
RE: Creaturi - by Carnage - 06-09-2011, 03:23 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)