Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gothic 2: Creaturi
#1
Gothic 2
Creaturi

Meatbug
[Image: Fleischwanze.jpg]

Prima creatura pe care o intalnim in joc: Un gandac mare, scarbos, din care minerii obisnuiesc sa faca tocana sau supa.Traieste in zone cu mult gunoi. Este acoperit cu o carapace care il ajuta sa treaca prin flacari puternice, si de aceea aceasta trebuie indepartata pentru a putea gati carnea. PS: Un ‘inamic’ sacaitor pentru un Magician al Focului.

Sheep
[Image: Schaf.jpg]

Acesta este bine cunoscutul animal: Oaia. Traieste in zone cu multa pajiste, in special in zone mai inalte(dealuri sau munti), sub supravegherea oamenilor. Sunt crescute pentru carnea, laptele si lana lor, fiind o atractie mare pentru lupi si hoti.

Field raider
[Image: Feldraeuber.jpg]

Creatura aceasta ne aminteste de carabus, deoarece are o carapace in spate, picioare multe, antene si culoare maronie, dar spre deosebire de micii gandaci, acesta este cu 1.7metri mai mare si 80 de kilograme mai greu. Traieste in apropierea culturilor, consuma grane si reprezinta cel mai mare inamic al fermierilor, deoarece devasteaza culturi mari. Foarte des militia este chemata pentru a se ocupa de aceste creaturi. Ataca cu ajutorul picioarelor, scotand un sunet tipator ca si minecrawlerii. Mananca cu ajutorul mandibulei, care constituie pentru unii un trofeu, dar ieftin.

Young field raider
[Image: junger_Feldraeuber.jpg]

Puiul de field raider. Il intalnim la ferma lui Lobart.
 

Wolf

[Image: Wolf.jpg]

.Acesta este lupul, un patruped salbatic, carnivor, foarte periculos. De obicei vaneaza animale (scavangeri, molerati) si chiar oameni. Cand pune ochii pe prada o urmareste mult timp, si de cele mai multe ori aceasta nu scapa. Majoritatea lupilor traiesc in padurile din zone cu clima temperata, prin pesteri de obicei. Uneori pot fi gasiti in haite care incoltesc prada, facand aproape imposibil pentru aceasta sa scape. Are culoarea brun-roscata, este un alergator bun si stie sa inoate.Pot fi invocati prin magie.

Young wolf
[Image: junger_Wolf.jpg]

Puiul de lup. Il intalnim la inceputul jocului.
 

Molerat

[Image: Molerat.jpg]

Aceasta creatura pare a fi pentru unii un porc ciudat, dar el este de fapt un stramos al cartitei. Este un animal omnivor, mananca plante, dar consuma si alte creaturi. Acest animal pare a fi orb, dar are un simt puternic al auzului si mirosului si ataca fara a sta pe ganduri. Uneori el devine ostil pentru ca se simte in pericol, nu pentru a vana. Traieste in pesteri cu cativa 'camarazi', sau in zone ferite de vant si furtuna. Este de multe ori o prada a altor creaturi, fiind usor observat din cauza culorii sale. Se deplaseaza greu din cauza picioarelor scurte si se ineaca repede in apa.

Bloodfly
[Image: Blutfliege.jpg]

Spre deosebire de bloodfly-ul din Gothic 1, cel din Gothic 2 are culoarea neagra. Pana la distrugerea barierei, oamenii din lumea de afara s-au putut ocupa mai mult cu cercetarile, si au descoperit ca in acul de bloodfly exista o secretie, care, extrasa cu grija, poate vindeca ranile cele mai mari. Daca este folosita in exces nu mai are efect.

Young bloodfly
[Image: junge_Blutfliege.jpg]

Puiul de bloodfly. Il intalnim la inceputul jocului.

Giant rat
[Image: Riesenratte.jpg]

Aceasta creatura traieste peste tot: in pesteri, in catacombe si chiar in temple. Este o specie de sobolan mult mai mare, mult mai periculoasa, dar cu aceleasi 'calitati': provoaca infectii, boli periculoase precum ciuma si chiar moarte. Mananca plante, cadavre si uneori ataca oameni. Are doi dinti mari in fata, are corpul lung, rotunjit, cu o blana scurta si o coada lunga. Are picioare scurte, dar se deplaseaza repede. Iubeste umezeala si poate inota. Carnea lui este comestibila, dar nu foarte consumata din cauza gustului si a mirosului de cadavru.


Messages In This Thread
Gothic 2: Creaturi - by Cryssalis - 02-22-2011, 04:55 PM
RE: Gothic 2: Creaturi - by Cryssalis - 02-22-2011, 05:56 PM
RE: Gothic 2: Creaturi - by Cryssalis - 02-22-2011, 07:01 PM
RE: Gothic 2: Creaturi - by Carnage - 06-09-2011, 03:28 PM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Gothic 2 NOTR Movie - Trailer danielrusu 2 2,539 12-09-2014, 07:53 PM
Last Post: BeoWulf
  Gothic 2 - Învăţători Warhell 4 4,496 07-19-2013, 07:52 PM
Last Post: Szekemri
  Lista Coduri Gothic 2 Dastan 10 23,777 03-15-2013, 11:53 PM
Last Post: HeRoNaMeLeSs

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)