Poll: Când devine Milten magician al focului?
You do not have permission to vote in this poll.
În colonie.
85.71%
12 85.71%
În Khorinis.
7.14%
1 7.14%
În Idorath.
7.14%
1 7.14%
Total 14 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Milten, înţeleptul mag.
#1
MILTEN

Un luptător devenit novice, un novice devenit magician, un magician devenit cel mai înţelept om din ţinut.

[Image: 1176479903milten.jpg]



Odată, armata regelui King Rhobar, deţinea un soldat care apăra fortăreaţa Sendar.


După Primul Război dintre orci şi oameni, războaiele încă continuau.
Oamenii sunt asaltaţi de orci, neavând nici o şansă în acest război. Acest războinic îşi dă seama că şansele ca să supravieţuiască sunt minime şi hotărăşte să fugă.

Acesta fuge şi străbate întreaga insula, ajungând obosit în Khorinis. Aici îşi începe o nouă viaţă!


Milten, numele războinicului despre care am vorbit mai sus, face însă o greşeală care avea să-l coste libertatea! Acesta este prins furând de la negustori, iar atunci când este percheziţionat de către militia, îi este găsit semnul de iniţiere al Armatei regale tatuat pe mână.

Astfel Milten suferă, fiind închis. În celula în care era închis, îi întâlneşte pe Gorn, Lester şi Diego, cei 4 urmând să fie aruncaţi împreună în colonie.


Ispăşirea pedepsei:


Ajuns în Valea Minelor, Milten trebuie să aleagă Tabăra căreia vrea să i se alăture. Tabăra Veche se pare că a fost pentru el alegerea care i se părea potrivită. Oare a ales bine?

Începând de jos, ajutând lumea cu sfaturile lui, Milten ajunge să îi facă o mare favoare lui Gomez şi acesta îl primeşte în rangul oamenilor importanţi.
Milten alege calea înţeleaptă şi devine un novice de a lui Corristo, neacceptând să devină o gardă de a lui Gomez.

[Image: gothic___priceless_face_by_elwisfrompoland-d41h6bl.jpg]

Asfel Milten începe să înveţe totul de la maestru Corristo. Îl întâlneşte pe eroul fără nume, căruia pe parcursul aventurilor sale, îi dă cele mai înţelepte sfaturi.


Însă o perioadă neagră apare în viaţa lui Milten. În Old Camp are loc un eveniment care îl distruge. Acesta este momentul în care Milten suferă pierderi imense şi momentul maturizării sale începe!

Acum are de făcut alegeri care vor schimba soarta prizonierilor din colonie, ideile lui fiind unele de real ajutor pentru eroul fără nume.

Dupa ce prietenul sau, eroul fara nume l-a distrus pe Sleeper, bariera a fost distrusa! Unii au ramas, altii au plecat, printre cei plecati aflandu-se Milten, care s-a decis sa mearga la Manastirea Khorinis-ului. Acolo il intalneste din nou pe Eroul fara nume, care il ajuta cu sfaturi, la fel ca si in Colonie.
Un nou capitol al vietii sale e Insula Irdorath, unde il ajuta pe Eroul fara nume sa il distruga pe Dragonul Nemuritor.

Apoi Milten se duce in Myrthana alaturi de prietenii sai: Diego, Gorn, Lester, Lee, Lares, Eroul fara nume cu corabia Esmeralda.
Reîntoarcerea în Khorinis, după prăbuşirea barierei, eliberarea Myrthanei, precum şi alte fapte eroice îl duc pe Milten pe un 'tărâm' al înţelepciunii, pe care nu mulţi l-au găsit.
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lester, inteleptul. Warhell 0 1,491 10-23-2011, 11:14 AM
Last Post: Warhell

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)