Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gorn, un mercenar necruţător.
#1
GORN
"Mercenarul necruţător"

[Image: Gorn.jpg]

Cel mai puternic mercenar din grupul lui Lee. Cel mai neinfricat. Un mercenar care nu rata niciodata sa glumeasca, sa ironizeze si sa isi faca prieteni, dar mai ales dusmani. Cu toate acestea motivul pentru care a fost aruncat in colonie este necunoscut.

Viaţa în Colonie

Totul a inceput cand a fost condamnat pe viata sa traiasca in Colonia inconjurata de Bariera. Inainte sa fie aruncat ii intalneste pe Milten, Diego si Lester, cei 4 fiind aruncati deodata in colonie. El a ales Tabara Veche, singura de pe atunci.

Intre timp a avut niste probleme cu o garda de a lui Gomez. Asa ca ii cere ajutorul lui Diego, ei planuiesc un plan maret, poate prea maret, iar totul se sfarseste cu prabusirea turnului din Nord. Nevrand sa fie inchis a decis sa plece din tabara, mai exact in Tabara Noua.

El este repede acceptat in randurile mercenarilor de catre Lee, facand misiuni pentru magicieni si furand din Tabara Veche.

Prima intalnire cu Eroul fara nume o are in tabara, cand i-a cerut eroului sa il alunge pe Shrike dintr-o cabana. Si asa cei 2 devin prieteni.

[Image: 20-14-gorn.jpg]

Cucerirea focusului din "manastirea" abandonata, precum si eliberarea minei libere sunt alte capitole importante din viata sa.
[Image: wwww.gif]

Dupa distrugerea barierei , a ramas in colonie, unde a fost inchis in castelul din tabara veche, care nu se mai poate numii tabara din pricina atacului orcilor. Este in cele din urma eliberat de eroul fara nume, si acesta se intoarce in Khorinis, mai exact la Ferma lui Onar.

[Image: gothicgorncopy.gif]

Accederea in guild-ul Vanatorilor de dragoni este un alt capitol al vietii sale, insa nu prea important, el nu reusind sa distruga nici un dragon, Eroul fara nume i-a omorat mult mai repede ca el.

In cele din urma Gorn hotaraste sa mearga in Insula Irdorath cu prietenii lui cu nava Esmeralda pentru a distruge Dragonul nemuritor.

[Image: Kkkkkkk.jpg]

Dupa distrugerea dragonului, Gorn si prietenii lui ajung in Myrthana unde il ajuta pe erou sa elibereze regatul.

Aventurile sale si amanuntele acestora le puteti afla doar daca jucati magica trilogie.
[Image: zzzzzzyz.gif]
Sup
replyReply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)