Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lee, Marele general.
#1
Lee
Marele General

[Image: LeeS%C3%B6ldner.jpg]

Inainte de a fii aruncat in interiorul barierei Lee a fost unul dintre cei mai buni generali. Era mana dreapta a regelui. A condus trupele in lupta de la Varant. Insa existau si oameni ciudosi, care vroiau sa ii faca felul, asa ca sotia regelui a fost asasinata miseleste, iar toata vina i-a fost aruncata pe umerii lui Lee. Regele nu a avut de ales, a trebuit sa il execute, insa faptele eroice l-au scapat de spanzuratoare, dar i-a luat libertatea. Lee a fost aruncat in Colonie.

Dupa ce a fost aruncat in Colonie Lee a mers in tabara veche, unde nu a stat prea mult, ne suportandu-l pe Gomez. In cele din urma si-a creat o tabara, Tabara Noua, situata in Vestul Coloniei, a infintat chiar si o mina, dar cristalele nu mergeau la rege, ci au fost folosite de magicienii apei, care au fost gazduiti cu drag de Lee dupa ce acestia au parasit Tabara Veche.

Primul contact cu Eroul fara nume l-a avut in tabara noua, unde dupa ce eroul a fost izgonit din tabara veche, a fost acceptat in tabara noua ca mercenar.

Dupa caderea barierei, Lee s-a refugiat cu cativa mercenari la Ferma lui Onar, unde a devenit foarte repede conducator. Lee a avut placerea sa-l intalneasca din nou pe eroul fara nume, ajutandu-l sa-si mareasca puterea din nou si sa il mai ajute cu sfaturi.

[Image: 250px-Lee.jpg]

Lee a plecat cu Gorn, Nameless si ceilalti prieteni in Insula din Irdorath, unde l-au distrus pe Dragonul Nemuritor.
Dupa ce misiunea s-a terminat, Lee a mers pe continent, unde s-a razbunat pe cei care i-a facut rau.

Dupa ce regele a cazut, Lee a devenit generalul Myrthaniei sub comanda eroului fara nume.
Sup
replyReply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Pyrokar, marele magician al focului Hegan 0 1,853 10-24-2011, 03:05 PM
Last Post: Hegan

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)