Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Raven, alesul lui Beliar
#1
Raven
~ Alesul lui Beliar ~

[Image: 200px-Raven.jpg]

Un om inteligent, unul dintre mai multi condamnati. El alaturi de Gomez a condus rebeliunea dupa aparitea Barierei. El a devenit rapid mana dreapta a lui Gomez, asa ca a fost ridicat la gradul de Baron al cristalelor.
Raven, de asemenea l-a influnetat pe Gomez sa ii ucida pe magicienii focului.
Dupa ce atacul asupra minei libere a esuat, Nameless s-a intors in tabara veche si l-a ucis pe Raven si pe restul baronilor de cristal.

Insa a fost reinviat de Beliar si inzestrat cu puteri magice, astfel el si cu Dragonul Nemuritor conduceau armata lui Beliar.

[Image: 0.jpg]

Intre timp Raven a convins mai multi oameni din tabara veche care au supravietuit sa-l urmeze, ajungand in Jharkendar, grupul si-a cladit o tabara, tabara banditilor.

Raven si-a folosit puterile magice pentru a-l invia pe Khardimon si pentru a-l intreba cum se intra in Templul lui Adanos.

Raven a fost ajuns din urma de catre Nameless, dar era prea tarziu, raul a fost facut. Nu a durat mult timp si s-a intalnit cu Rhademes, caruia i-a luat Gheara lui Beliar.

[Image: 250px-Rhademes11.jpg]

In cele din urma, Nameless ajutat de Quarhadron a ajuns si el in templul lui Adanos, unde l-a omorat pentru totdeauna pe Raven.
Sup
replyReply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Gothic 2 - Night of the Raven - soundtrack Szekemri 1 3,712 03-26-2011, 07:19 PM
Last Post: Carnage

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)