Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Colţul creaţiei
(01-16-2013, 03:09 PM)Warhell Wrote: Presupun că ţi-a mâncat câteva ore...
De fapt am mesterit 2 zile.Haha
Dar am invatat chestii interesante si nu consider ca am pierdut timpul de pomana.Grin
replyReply
O mica poveste...opinia mea despre cum incepe Gothic V (rezumat-nu m-am apucat inca de cuprins-( ).
Sper sa va placa:
Au trecut ani buni de cand Nameless a ajun Rhobar III.Apoi,intr-o zi,in Vengard napusteste o armata de fosti mercenari ai orcilor,condusi de auto-proclamatul "fiu pierdut al lui Rhobar II",care invinge garda eroului.Oamenii lui il iau pe erou in afara de Vengard,il injunghie,iau toate obiectele regale si il lasa sa moara in agonie.Insa,din fericire,Hamlar,devenit un comerciant in Ardea,il gaseste si il ia in carvana sa.
-Peste 3 saptamani-
Nameless se trezeste,iar Hamlar ii da vesti extrem de proaste.
A aparut Rhobar al IV-lea,un tiran.Kan,liderul orcilor,a supravietuit cumva masacrului si s-a intors,cucerind Faring si Wolf Clan.Nordmar s-a eliberat,iar Varant a pornit revolta si s-a aliat cu Kan.Intre timp,Rhobar a devenit un adevarat personaj malefic.Acesta ucide cetatenii din Vengard si Gotha si transforma orasele in adevarate citadele.Toti cetatenii platesc valoare de 4000 de gold pe luna,altfel sunt executati.Rhobar a alungat paladinii,creindu-si un ordin separat.Acestia devin rebeli,alaturi de o brigada condusa de Lares si Diego.
Intre timp,Rhobar al IV-lea interzice trecerea oricarei granite.De asemenea,cine nu respecta o simpla lege,cat de mica,ajunge sclav.
Intregul Khorinis a ajuns colonie penala.Dupa ce militia si majoritatea paladinilor au fost masacrati,putini se ascund in paduri si privesc sclavii mergand spre mine,lucrand pana la moarte.
Raul pare sa fie peste tot.Acesta conduce acum lumea.Insa,pare ca,de fapt,Kan si Rhobar colaboreaza,avand un lider comun.Daca e asa,raul e mare.Oare va reusi eroul nostru sa treaca si de asta?
replyReply
Foarte tare, shyva. Odata reinnoita zona de povesti rpg a forumului, o sa poti sa postezi si acolo asa ceva, ca sa o vada toti vizitatorii wogului. Smile
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply
(06-02-2013, 11:54 PM)Terente Wrote: Foarte tare, shyva. Odata reinnoita zona de povesti rpg a forumului, o sa poti sa postezi si acolo asa ceva, ca sa o vada toti vizitatorii wogului. Smile
Mersi.Inca lucrez la poveste Smile
replyReply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)