Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un Addon?
#21
Pai s-a facut un mod care se voia de asemenea sa semene cu un addon si anume Golden Mod, facut de echipa ruseasca. Si ei au folosit Mina Abandonata si Banditii lui Quentin, deci am face ceva ce a fost facut deja.
[Image: untitled-1.jpg]
replyReply
#22
Pai da, ei s-au folosit de Mina Abandonata si de Banditii lui Quientin, dar noi ne putem folosi si de Manastire, si de Citadela (unde il gasesti pe Ur-Shak). Dar, oricum, ar pretinde multa munca, si in plus ar trebui sa facem si partea audio, ca nu ar avea farmec ca unele parti sa aiba sunet, iar altele nu.
Winnetou avea un VolksWagen, asa il chema pe cal
replyReply
#23
Akm ca a aparut modul Dark Misteries threadul asta isi mai are locul?
replyReply
#24
poi..dark misteryes nu ii singurul addon pentru gothic 1...mai stiam unu facut de rusiHaha...si ala avea multe lucruri noi...de ex alchemia, puteai deveni guru...sau puteai ataca New Mine impreuna cu cei din Old Camp
Winnetou avea un VolksWagen, asa il chema pe cal
replyReply
#25
(06-27-2008, 05:32 PM)razvyrap Wrote: Un nume potrivit pentru addon ar fi Gothic 1: The Exit

Sa zicem ca eroul nostru printr-o plimbare banala prin padure da de un tunel. Intra in tunel si merge si merge pana cand vede o lumina. Cand a ajuns la capatul tunelului, totul este schimbat. Se uita in spate si vede Bariera Magica, dar de din-afara ei. Si bucuros ca a reusit sa scape din Bariera respira noul aer, se plimba un pic pe acolo, vorbeste cu cativa oameni si deodata isi aminteste de prietenii lui: Diego, Milten, Lester si Gorn. Si se intoarce in tunel, ajunge din nou sa vada lumina de la capatul tunelului. Cand iese din tunel in interiorul Barierei Magice, simte ceva, ca un fel de lovitura puternica in cap si lesina. Cand se trezeste nu-si mai aminteste ca a trecut de partea cealalta a tunelului, si a iesit din Bariera Magica. Pleaca linistit, iar din acel moment eroul nu se mai simte la fel. Noaptea cand doarme viseaza ce a vazut dincolo de Bariera. Visele continuau in fiecare noapte. Pana cand s-a hotarat sa se duca la Magicienii Focului. Povestindu-i tot ce a visat la Milten, acesta impreuna cu ceilalti Magicieni ai Focului hotarasc sa-i faca o incantatie ( sau ceva de genu ). In timpul incantatiei Magicienii vad tot ce a vazut si Nameless, iar Magicienii Focului ii spun imediat lui Gomez. Acesta accepta sa trimita o echipa de cautare ca sa gaseasca pestera. Dupa ce au gasit pestera, Gomez, i-a luat pe toti din Old Mine si i-a trimis prin tunel. Vazand ca nu vine nimeni inapoi sa le dea de veste, Gomez a mai trimis cativa Guard in tunel. La putin timp dupa ce au intrat inauntru, s-a auzit un raget infricosator, iar afara din tunel a zburat capului unuia din garzi. Atunci Gomez a inchis portile la Old Camp, i-a omorat pe toti Magicienii Focului (dinafara de Milten), l-a izgonit pe eroul nostru si a trimis o trupa de garzi si niste diggeri la Free Mine.
Dupa un timp eroul nostru s-a dus la Xardas sa faca quest-uri, iar atunci i-a povestit si lui Xardas ce s-a intamplat. Iar Xardas si-a dat seama ca in acel tunel erau niste monstrii de-a lui Sleeper, iar daca pe Nameless nu l-o omorat inseamna ca el omul din profetia orceasca care trebuia sa-l distruga pe Sleeper.
Si de acolo nu are consecinte in G2 si G3. Cel putin asa cred. V-o placut ideea mea de addon?Tongue
Sleeper a creat special acel tunel pentru Nameless, ca sa scape de el. Ca sa nu-l distruga Nameless pe Sleeper. Sleeper a sperat ca Nameless o sa iasa si o sa scape de el.

Da, e o poveste buna, cu o singura exceptie: Gomez nu isi doreste sa iasa din Colonie, pentru ca este un domnitor, si afara ar fi un "nimeni". De ce credeti ca Gomez a spus garzilor lui ca Eroul este un tradator si sa-l omoare cand il prind? Pentru ca Gomez a aflat ca Eroul incearca sa distruga Bariera si el (Gomez) a incercat sa-l opreasca de la indeplinirea acestui scop.
replyReply
#26
si daca bariera sar distruge shadow nu ar mai exista si nici garzile inseamna ca Gomez ar cersi in Khorins in marketplace
(08-23-2009, 09:52 PM)Raven Wrote: si daca bariera sar distruge shadow nu ar mai exista si nici garzile inseamna ca Gomez ar cersi in Khorins in marketplace

Si stai putin de unde are Sleeper monstri ? poate Apocalyptic Templar sau Obsesed Novices dar nu Dragoni Smile?> Haha ca apar in gothic 2. Daca te refereai la skeletoni sau shadowbest scuzama Grin
replyReply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Questuri din addon Cryssalis 1 1,349 09-06-2009, 07:19 PM
Last Post: Kristi

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)