Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Best Thing You Have Ever Done?
#1
În urmă cu câteva luni am început un thread micuț în care întrebam, care e cel mai rău lucru pe care l-ai făcut în viața ta. Mă gândeam așa din senin, când am văzut threadul, să-l încep și pe ăsta.

Așa că întreb pe toată lumea ce-a mai rămas activă pe wog, care e cel mai bun lucru pe care l-ați făcut în viața asta până acum?

Worst thing yhed - thread
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply
#2
Nu imi amintesc sa fi facut lucruri marete, deci nu am ce sa zic aici. What (Mai pus pe ganduri, nu am facut chiar nimic bun. Haha )
FlowerFlower
replyReply
#3
Am invatat ca menelele e rele si ca nu e bune de ascultat.
replyReply
#4
(01-04-2014, 11:59 PM)Robi Wrote: Am invatat ca menelele e rele si ca nu e bune de ascultat.
Vezi ca e thread si pentru worst thing you've ever done.
replyReply
#5
Din punct de vedere al calitatii si al aprecierii primite, cel mai reusit lucru pe care l-am facut vreodata este realizarea si sustinerea atestatului din clasa a 12-a de la engleza. M-am simtit al naibii de bine cand am fost apreciat pt. o munca relativ usoara, dar facuta din placere. Cel mai fain e sa primesti aprecieri pentru o alegere neobisnuita pe care colegii n-ar fi ales-o niciodata. Am incercat sa starnesc sentimente din colegi ai caror soarta imi era indiferenta.

Alte lucruri bune de care sunt mandru sunt acelea ce s-au desfasurat in cei 4 ani de facultate. Si sper ca cel mai bun lucru pe care l-am facut sa se schimbe in urmatoarele luni, cand imi dau licenta.
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply
#6
Apropo de atestate la engleza, mi-am amintit acum vreo doua zile de asa-numitul research paper pe care l-am scris pe baza filmelor lui Stanley Kubrick. Tocmai invatam pentru un examen si m-am oprit vreo ora ca sa il recitesc, iar la sfarsit eram un pic surprins si un pic mandru de ce am scris. Banuiesc ca si pentru mine e unul dintre highlight-urile de pana acum Smile

Inca un apropo, pentru prezentare am facut clipul asta:

replyReply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Worst Thing You Have Ever Done? Szekemri 26 6,843 08-14-2013, 09:25 PM
Last Post: Warhell

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)