Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fable: The Lost Chapters
#1
Ati jucat fable the lost chapter?
Cum vi sa parut?
Exista vre un patch in romana?
replyReply
#2
(08-06-2012, 04:46 PM)ThePaladinHero Wrote: Ati jucat fable the lost chapter?
Cum vi sa parut?
Exista vre un patch in romana?

1. Da.
2. Oarecum interesant in felul lui ciudatel.
3. Nu.

Da, oarecum, nu... ce insirare frumoasa.
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply
#3
Am incercat sa-l joc de 2 ori insa ma plictisea dupa vreo ora si ceva de joc, nu ma atragea.
[Image: 242idki.png]
replyReply
#4
Acukm îl încerc şi eu, mi l-a recomdandat un prieten..sunt curios cum e....
replyReply
#5
Daca ai jucat Risen 2 si ti-a placut sunt sanse mari sa iti placa si Fable. Au cateva puncte comune la nivel de gameplay si un pic la overall atmosphere. Partea de combat din Risen e la fel foarte asemanatoare cu ce se vede in Fable.
replyReply
#6
Fable asemănător cu Risen 2?! Care sunt acele puncte comune pentru că eu n-am reuşit să găsesc vreo unul.
Sup
replyReply
#7
Nu am jucat Risen 2, dar Fable The Lost Chapters mi se pare uimitor.Am jucat doar puţin,dar este super-tare, mi-au plăcut mult misiunile la început în oraş, dar a fost chiar foarte trisit cand au venit barbarii şi eu distrus tot...Acum am ajuns la antrenament acolo, şi am cunoscut-o pe Whisper,colega de cameră.Este foarte frumos jocul!


Am o problemă la el..cand dau Save, se salvează, şi daca dau Load, ma da de alt undeva, mult mai în spate..niciodată nu mă dă de unde salvez..ştiţi cumva ce are?
replyReply
#8
Probabil ca nu ti se par asemanatoare pentru ca sunt diferite ca setting, unul e fantasy gen basm, altul e joc cu pirati. Ca mecanici de joc insa exista acele puncte comune, ambele fiind action-RPG-uri cu tot ce implica asta. Accentul e pus pe combat si pe dezvoltarea eroului (si aici sunt unele asemanari la felul cum cresti in nivel, faci experienta/onoare pe care o investesti in anumite caracteristici), si intr-o anumita masura pe explorare, cu toate ca lumile de joc sunt semi-deschise.
In ambele jocuri poti sa alegi directia in care vei merge in continuare, dar optiunile iti sunt destul de limitate de design-ul nivelelor. Oricum povestea evolueaza pe un fir destul de bine stabilit, nu ai foarte multa libertate aici, cu toate ca in aparenta tu dictezi lucrurile.
Vine apoi atmosfera, data de grafica colorata si feeling-ul relaxat. Nu prea poti sa le compari daca e sa iei doua screen-uri si le pui unul langa altul, dar ca principiu sunt amandoua 'pe acolo'.
replyReply
#9
În cazul ăsta Fable se aseamănă şi cu cele 3 Gothic'uri + Risen 1 , nu doar Risen 2.
Sup
replyReply
#10
Exact. E drept, ceva mai putin cu Gothic-urile decat cu R-urile care au evoluat un pic in alta directie, cea pe care am descris-o mai sus.
replyReply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Dreamfall Chapters Szekemri 0 895 09-08-2014, 08:50 PM
Last Post: Szekemri

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)