Poll: Votati creatia care va placut:
You do not have permission to vote in this poll.
Terente
16.67%
2 16.67%
Beowulf
75.00%
9 75.00%
Hegan
8.33%
1 8.33%
Bogdan
0%
0 0%
Ionutzel
0%
0 0%
Total 12 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Champion of Gothic ~ Proba 1
#1
Proba1


Iata ca a si venit momentul sa vedem realizarile viitorilor eroi ai Myrthanei. Unii au ales sa faureasca armuri altii au ales calea vrajitoreasca, creand fiinte asemanatoare unor bravi si importanti eroi a-i lumii Gothic.
Astfel ii avem aici pe podium pe cativa dintre cei ce s-au inscris. Nu numai ca ii avem aici, ci si lasam pe toti oamenii din provincie sa voteze realizarile celor cinci cautatori de faima care nu s-au retras din aceasta proba. Astfel ii avem, in ordinea predarii muncii lor pe:
Bravul nostru fierar care a ales sa ne prezinte varianta lui de armura de Lup de Mare, si-anume Terente:

Show Content
Al doilea cautator de faima, a ales caile magiei, creandu-l pe Gorn cu propriile maini. Sa-l intampinam pe Beowulf:
Show Content
Urmatorul este un adevarat admirator al paladinilor, cel ce a reusit sa il aduca aproape de voi pe lordul Hagen, desigur faimosul Hegan:
Show Content
Al patrulea curajos ce a intrat in lupta pentru titlul maret de Campion al Myrthanei, un alt brav fierar ce i-a facut regelui o frumoasa armura de Crawler, sculptand in ea aratarea unui leu feroce. Sa il aplaudam pe Bogdan:
Show Content
Si iata ca vine ultimul cautator de faima ce a intrat in aceasta proba. Alegand sa il aduca alaturi de noi pe insusi Lee, cand inca oasele lui nu paraiau de batranete, vi-l prezint pe Ionutzel:
Show Content
Din pacate restul inscrisilor si-anume:
roby 14, Warhell, Altair, Shakes, vor primi procentajul de 0%...

La fiecare proba procentajul fiecaruia va fi hotarat de voturile acordate in poll si astfel se vor hotari locurile 1, 2 ,3.

Alegeti cu grija! Fara alegeri care presupun certurile de pe forum, atunci cand alegeti, va aratati opinia asupra muncii unuia dintre participanti si nu asupra ceea ce aveti cu el pe forum.
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."

#2
Pentru mine cei care au facut desen pornesc din start cu un avantaj pentru ca munca mi se pare ceva mai grea decat in cazul editarii unei armuri. Asta cu toate ca inainte de a modifica cu mana mea o armura as fi bagat mana in foc ca e exact invers.

Pe principiul asta lupta se va da intre Hegan, Ionutzel si Beowulf, cu toate ca se vede ca si Terente a lucrat mult la creatia sa, care arata excelent. Daca am fi aplicat tehnica cu top 3 i-as fi dat si lui puncte.

Revenim:
- Beowulf puncteaza bine la capitolul amuzament reusind sa deseneze un portret caricatural, dar care reuseste sa pastreze destul din personajul descris incat sa il faca usor de recunoscut;
- Hegan, la fel ca si Ionutzel, primeste puncte pentru faptul ca a desenat intreg personajul, ceea ce e mai complicat decat un bust. Pe de alta parte, e mai greu sa exprimi o anumita stare printr-un portret frontal. Daca Hegan reusea sa puna ceva mai multa viata in personaj, sa il puna intr-o anumita ipostaza, era ideal;
- De partea cealalta, personajul lui Ionutzel pare sa fie pregatit de lupta, cu sabia si scutul in mana, gata de infruntare. Si la nivel facial arata foarte bine, detaliat.

In concluzie, votul meu merge la Beowulf pentru ca m-a facut sa zambesc. In orice caz, toate creatiile au fost excelente.
#3
Mai mult decât un fierar, am fost un vrăjitor al minţii... sau am vrut să fiu. Am apelat la cea mai frumoasă femeie din Khorinis şi am crezut că vă va fermeca acest lucru. Smile M-am înselat şi trebuia să lucrez mai mult la fierărie.

Revenind la ce vă interesează.. Desenele sunt categoric şi pentru mine superioare modificării armurii, astfel că Ionut, Hegan şi Beowulf sunt nominalizaţii mei.


Desenul lui Beowulf e foarte fain.. Gorn uşor de recunoscut cu o ţigară în mână.

Cel al lui Hegan l-am recunoscut, însă armura de paladin a avut un rol important în asta.

Desenul lui Ionut e fain, din nou.. nu am recunoscut însă că e Lee.. îmi pare mai mult a un Nameless mirat. Grin

---------------------------------------------------------
Şi astfel îl aleg pe Beowulf pentru proba asta cel mai bun.
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
#4
Am votat pentru desenul lu Beo si voi spune ce anume am punctat:
1. Dificultate- oricum as fi ales un desen pentru ca e mai dificil sa desenezi un personaj decat sa modifici o armura in photoshop.
2. Originalitate- unghiul din care este prezentat personajul, "peste umar" este o dovada de inspiratie artistica, infatisandu-l intr-o ipostaza naturala, nu intr-o "poza" tipica.
3. Expresivitate si detaliu-sclipirea din ochi, zambetul smecher si tigara tinuta intre degete "gospodareste", spatele incovoiat de povara securii, umbrele, parul, securea, unghiile, fumul, toate sunt redate minutios si natural incat ai impresia ca personajul se intoarce spre tine sa-ti vorbeasca.
Incantator. Desenul asta m-a cucerit din prima clipa. Bravo, Beo. Nu stiu daca esti constient de chestia asta, dar in tine zace un artist. Chapeau!
As pune pe locul 2 desenul lui Ionut pentru ca mi s-a parut mai bun decat al lui Hegan, si pe locul 3 desenul lui Hegan pentru ca mi s-a parut mai putin bun decat al lui Ionut. Si cate o mentiune speciala pentru cei doi fierari.Haha
#5
Eu l-am votat pe tanarul Hegan pentru curaj si ca chiar ma facut sa rad putin cand l-am vazut pe lord hagen desenat in stilu ala as fi vrut mai multi sa posteze creativitatea oricum toate sunt frumoase cand sti ca vin de la niste oameni care ii cunostii si vezi creativitatea lor pe hartie chiar si cei care au facut armura Terente si Bogdan au fost frumoase, as fi facut si eu daca vedem tutorialul mai devreme oricum toti care au participat merita +1 sper ca proba urmatoare sa participe mai multi Grin
Multumesc celor care ma votat ,Old nick cred ca esti primu care imi spune asta, regret ca nu m-am inscris la liceul de arte cand am avut ocazia.
(っ◕‿◕)っ ♥ Gothic[Image: images?q=tbn:ANd9GcR97VWJGECgiC-0eJQTSQy...jLM_lcyWrN]
#6
Beowulf ftw.
#7
I <3 BeoWulf! #1 ftw!
#8
Eu il votez pe Beowulf pentru ca a facut un desen care il evidentiaza pe Gorn cum era el, de la capul lui patrat, pana la parul lui spinos si pana la detalile cum ar fi pielea infasurata pe manerul toporului si umbre armelor.
[Image: 1lMEp3.jpg]



,, Napoleon a cautat virtutea, si neputand-o gasi a luat puterea.''



#9
beowulf mi sa partu foarte tare pana acum e in fruntea clasamentului
doar daca iubitele altora nu-si fac mai multe conturi sa ii voteze Haha))

if you know what i meen
#10
Haha. Cine m-a votat pe mine? Ce greu e fara optiuna de a vedea cine voteaza si ce... |(
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Proba 1 - către Legenda M. Szekemri 37 14,876 11-03-2013, 08:39 PM
Last Post: Szekemri
  The Champion of Gothic ~ Concurs Zamolxis1 177 39,043 02-15-2013, 11:09 PM
Last Post: Zamolxis1
  The Champion of Gothic ~ Proba 3 Zamolxis1 25 7,436 02-11-2013, 08:49 PM
Last Post: Cristian
  The Champion of Gothic ~ Proba 2 Zamolxis1 63 20,167 01-19-2013, 12:30 AM
Last Post: Robi
  Gothic Movie Contest Dastan 39 12,443 07-17-2012, 10:21 PM
Last Post: Robi
  Poze Concurs Peisaje din Gothic. Zamolxis1 5 3,192 01-13-2012, 02:51 PM
Last Post: Kristi

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)