Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mount & Blade: Warband
#61
Warhell (sau cine il mai joaca), recomanda-mi, te rog, cateva moduri pentru primul joc. Ceva care sa diversifice un pic lucrurile, mai ales la nivel de quest-uri.
replyReply
#62
Ohooo !

Vezi că am să-ţi dau doar pentru primul Mount & Blade.

Europe 1200 - Pe departe cel mai bun mod. Faci tot ce vrei. De la condus războaie civile până la încoronarea ta ca rege peste Transilvania de exemplu.
Europe 1805 The war of the third coalition - Iubesc modu ăsta, păcat că nu-ţi poţi face regat.
Europe 1080 - Mi-a plăcut doar pentru că sunt cetăţi din Valahia şi poţi deveni rege acolo dacă îi baţi pe cumani.
Star Wars: Conqest - Doar ăsta l-am cam jucat în ultimu timp. E superb ! Poţi deveni orice rasă vrei tu şi îţi poţi face imperiul tău. Eu mi-am făcut imperiu de clone. Acţiunea face parte în Episodul 3 când rebelii şi imperiul se luptă.
1866 - Mod western. Prea badass !
The Astorionar Adventure - Mod cu poveste. Bandiţii îţi atacă satul şi fratele tău este răpit. O să termini luptând prin Atlantis. Tongue


Cam ăstea-s cele mai bune pentru MB original ..

Moduri speciale pentru quest-uri nu prea cred că există .. adică mno, modul cu poveste are quest-urile lui .. chiar ţi-l recomand. Mie mi-a plăcut mult din toate punctele de vedere.
În Europe 1805 sub şi alte quest-uri .. am fost trimis de Napoleon să caut un spion nu mai ştiu pe unde de exemplu. Sunt multe chestii .. şi chiar diversifică mult jocul. Controlul trupelor face totul.
Star Wars Conquest ... aici poţi fi asasinat. Grin
1866 : Aici am avut un quest să escort o cabină d'aia .. nu mai ştiu cum îi zice.
Vezi tu acum ce îţi ei..

Uite aici o listă cu moduri pentru MB Warband:
http://forums.taleworlds.com/index.php/board,165.0.html
Sup
replyReply
#63
Suna bine, mersi!O sa incerc sa imi fac timp sa le instalez si sa arunc o privire pe fiecare. Jocul simplu m-a prins in mreje cum nu a mai facuta demult un joc si trebuie sa iau un pic pauza de la calculator Smile
replyReply
#64
Mno, ai jucat ceva din lista aia? Vreau păreri.
Sup
replyReply
#65
Am instalat doar 1200, insa nu am am stat prea mult in el. Ce-i drept, am observat cateva aditii interesante in putinul timp pe care l-am petrecut in joc, insa pare mult prea mare ca sa ma apuc de el. Acum, vreau sa vad cum e With Fire and Sword (Warband nu-l am), modurile le las pe mai tarziu.
replyReply
#66
Light and darkness heroes of calradia daca vrei sa incerci warband.
replyReply
#67
Thanks, will keep in mind. Am jucat un pic de Fire and Sword si intr-o ora si ceva am dat peste o multime de schimbari pozitive. In principiu e aceiasi Marie, dar palaria e mai frumoasa si lucrata cu mai multa grija pentru detalii. Ce nu am apreciat sunt schimbarile aduse sistemului de lupta. Poate o sa imi schimb parerea in timp, insa deocamdata imi pare mai stangaci si mai greu de folosit.
replyReply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)