Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mituri si legende urbane
#1
Muahahahahah! Va puteti da seama dupa titlu! Nu am mai gasit alt thread asa ca am creat eu unul cu mituri si legende!!! Aici vom posta fiecare tot felul de mituri!

-Locuri bantuite
-Fantome din orase si locatii!
-Legende cum ca s-ar intampla ceva daca ai face ceva: Ex: Legenda Bloody Mary

O sa incep eu,si este despre un lucru care s-a intamplat chiar in orasul meu natal(sau in jurul lui,dar nu mai stiu daca se intampla acum)

[Image: I%2Bwant%2Byou%2Bto%2Btell%2Bthe%2Btruth.jpg]
replyReply
#2
Lol, ma Vladeisan, tu esti oltean si chiar as zice ca din Slatina Grin E o prostie asta cu ambulanta (neagra i se zicea) si ma mir ca a ajuns la stiri - va dati seama ce subiecte interesante au fost in perioada aia de s-a ajuns atat de jos spre fundul butoiului cu porcarii. A fost mare agitatie pe raza judetului Olt acum doi ani cand s-a intamplat toata tarasenia. Aparent, o ambulanta misterioasa rapea copii, care erau apoi eviscerati si abandonati la marginea drumului, impreuna cu o suma de bani care sa acopere cheltuielile de inmormantare. Evident a fost doar un caz de telefonul-fara-fir care a degenerat.
replyReply
#3
Aia e mai mult o legenda rurala. Haha
replyReply
#4
(05-29-2014, 10:36 PM)soul of darknes Wrote: Aia e mai mult o legenda rurala. Haha
Lolz, buna asta Haha
replyReply
#5
Da legenda asta a ajuns si pe la mine cred ca acum vro 3 ani Haha si tutusi eu sunt pe langa Bucuresti Smile (https://www.google.ro/maps/@44.6080798,2...,16z?hl=ro)

Laws are like medicine: They generally cure an evil by a lesser or a passing evil.
replyReply
#6
(05-29-2014, 10:35 PM)Bogdan Wrote: Lol, ma Vladeisan, tu esti oltean si chiar as zice ca din Slatina Grin E o prostie asta cu ambulanta (neagra i se zicea) si ma mir ca a ajuns la stiri - va dati seama ce subiecte interesante au fost in perioada aia de s-a ajuns atat de jos spre fundul butoiului cu porcarii. A fost mare agitatie pe raza judetului Olt acum doi ani cand s-a intamplat toata tarasenia. Aparent, o ambulanta misterioasa rapea copii, care erau apoi eviscerati si abandonati la marginea drumului, impreuna cu o suma de bani care sa acopere cheltuielile de inmormantare. Evident a fost doar un caz de telefonul-fara-fir care a degenerat.

Unde scrie ca sunt oltean? Haha Sunt din Dambovita,Targoviste. Dar pe-undeva scria ca sa intamplat si in jurul Dambovitei
[Image: I%2Bwant%2Byou%2Bto%2Btell%2Bthe%2Btruth.jpg]
replyReply
#7
Soul: "În anul 2011, la începutul lunii iulie, a fost o adevărată isterie în București. Cetățenii panicați au ieșit în stradă, cu bâte și pietre, să ''fugărescă'' ambulanțele. Zvonul a pornit de pe site-urile de socializare. Cineva pe care nu l-ai cunoscut niciodată spune pe Facebook că asta i s-a întâmplat altcuiva de care el a auzit. Altul comentează, adăugând o poveste auzită de la prietenul unui prieten, deci clar, fără foc nu iese fum. Se pare că în București există o ''ambulanță neagră'' care preia copii pe care apoi îi abandonează fără organe. Poliția, însă, a negat informația, spunând că dacă ar exista cu adevărat cazuri legate de copii răpiți, mediatizarea acestei situații ar fi făcută imediat pentru a-i pune în gardă pe părinți. "

Laws are like medicine: They generally cure an evil by a lesser or a passing evil.
replyReply
#8
(05-31-2014, 07:59 PM)cornel Wrote: Da legenda asta a ajuns si pe la mine cred ca acum vro 3 ani Haha si tutusi eu sunt pe langa Bucuresti Smile (https://www.google.ro/maps/@44.6080798,2...,16z?hl=ro)
Degeaba, daca nu te-ai nascut in Bucuresti n-ai valoare. |(
wtf Rolleye
replyReply
#9
Quote:Degeaba, daca nu te-ai nascut in Bucuresti n-ai valoare. |(
wtf Rolleye

Vladeisan Wrote:Haha Sunt din Dambovita,Targoviste.

Sad
[Image: I%2Bwant%2Byou%2Bto%2Btell%2Bthe%2Btruth.jpg]
replyReply
#10
Ca sa imi reamintesc de copilarie,m-am uitat la desene pe disney channel.Ei bine,tocmai a inceput desenul acela..."Ciudateni". Si mi-am dat seama ca niste semne illuminatti(sau cum se scrie)exista. Pai,de exemplu,in intro,pt. o sa secunda,la sfarsit apare asta: http://postimg.org/image/ry8ftyxcj/

Cei mai multi spun ca il cheama "hat man" sau ceva.M-am gandit ca e un personaj creat de ei.

Continuand: A inceput episodul,cu Cei doi copii uitandu-se la televizor.Peste cateva minute,apare prietenul lor care le arata o camera plina cu sculpturi de ceara facute dupa oameni cunoscuti. La un moment dat,ele prind viata si incearca sa scape de copiii astia doi. Unul dintre ei este urmarit prin casa,si ne mai avand incotro,sare pe geam. http://postimg.org/image/cpz3nbi45/

Ciudaaaaaat!

Voi ce credeti? :S
[Image: I%2Bwant%2Byou%2Bto%2Btell%2Bthe%2Btruth.jpg]
replyReply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 3 Guest(s)