Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Functionare Gotic2-Night of the Raven cu flasuri luminoase
#1
Salut toti gamerii acestui forum!
Vin si eu cu 2 intrebari va rog daca se poate la voi in numele juniorului meu care e fan inrait Gothic.El are doar 8 ani aproape si nu il las pe forumuri,de aceea intreb eu.A vrut neaparat sa ii instalez Night of the Raven,dar problema este ca nu prea poate juca din cauza unor flasuri luminoase care nu prea iti dau voie sa vezi ce faci si pe unde umblii.Vreau sa spun ca am 2 laptopuri unul de vreo 6 ani fara core 2 duo,cu proc intel,RAM doar 1 si pe acesta merge,dar ideea e ca pe asta il folosesc eu pe la munca si mai mult e la mine.Are Win 7 pe el si mere OK oricare Gothic pe el.Iepurasul anul trecut i-a adus juniorului un laptop cu Core 2 Duo,RAM 3 G, mult mai bun decat cel vechi,si cu Win 7 instalat.Ideea e ca pe acesta din urma nu mere cum trebuie Gothic 1, Gothic 2 si NoR.Mere bine decat Gothic 3.Aveti idee de ce se intampla fenomenul asta? Multumesc mult anticipat.
Cu stima.
Am uitat de a doua intrebare: unde se gaseste portalul care duce catre Jarkendar si ce trebuie sa ai ca sa treci prin portal.Multumesc mult.

Cu stima.
Dumnezeu este singurul meu STĂPÂN, iar familia mea singura mea COMOARĂ !
replyReply
#2
Salut!
Stiu cunosc si eu problema asta...daca tii mouse-ul intr-un anumit unghi ti se face ecranul alb.
Ciudat este ca ai chestia asta si la G1 si la G2.
Incearca sa faci niste setari la placa video sau sa reinstalezi driverele si directx.
Juniorul e gamer precoce. cred ca tu l-ai invatat. Sa-ti traiasca!
Portalul il gasesti la piramida.daca nu stii unde e asta iti pun o harta!
Spor!
replyReply
#3
Salut,multam Havoc de raspuns.Da,si la G1 si 2 face la fel,cum iese din turnul lui Xardax incebe baiul cu flasurile.Dar mai face si pe alte trasee.Am incercat fel si fel de chestii,nu stiu cum sa ii dau de cap ca juniorul ma dispera cu NotR.O sa incerc sa reinstalez driver nVidia si direct x.La tine mai face figura asta? Da,e gamer precoce si ce e ciudat ca nu eu l-am initiat,eu sunt non gamer,ciudat ,nu? De la verisorii lui a vazut Gothic si e indragostit lulea.Ti-as fii recunoscator daca imi dai cateva detalii daca tu ti-ai rezolvat problema cu flasurile,si da,i-ar prinde bine o harta cu locatia piramidei.Esti super domn.Si ce ii trebuie luptatorului ca sa treaca prin portal?Am inteles ca ceva pietre sau piese?Multam mult.
Cu stima.
Dumnezeu este singurul meu STĂPÂN, iar familia mea singura mea COMOARĂ !
replyReply
#4
Uite aici harta cu piramida, apasa aici....vezi ca am pus un "X" unde e piramida, defapt si scrie...
Pentru a trece prin portal, in Jhakendar trebuie sa gaseasca niste fragmente (pe care le gaseste in stone circle-urile adica cercurile alea de pietre) pe care apoi sa le insereze in portal. Poti sa renunti la "Cu stima"... Smile...te ajutam cu placere....
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply
#5
OK,Pepe,multam de informatii in numele juniorului meu.Cam rar vad pe forumurile romanesti ca cineva sa incheie cu:,,...te ajutam cu placere".Am reinstalat driverul la placa grafica,am pus directx 11,dar tot flasuie.Nu mai stiu ce sa ii fac.Acum juniorul isi pune baza in forumistii de aici,poate poate vine careva cu o idee salvatoare.Multam mult la toti.
Dumnezeu este singurul meu STĂPÂN, iar familia mea singura mea COMOARĂ !
replyReply
#6
Incearca ceva: (nu stiu daca va merge, eu am problema asta cu un alt joc, pes 6) : intra in gothic, intra intr-o salvare, apoi apasa combinatia de taste : windows, uite asta + d (care sa te duca la desktop)...apoi, dupa ce a iesit, apasa pe iconita de jos a gothicului, ca sa reintrii in joc...sa ma anunti daca merge.
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply
#7
OK,Pepe,multam de ajutor.Dar stai sa ma dumiresc:daca intru intr-o salvare,adica sa pornesc acea salvare?Si dupa aia apas combinatia de taste? Apoi dupa ce a iesit...ce? Din joc? Sa apas iconita de jos....tre sa apara vreo iconita a Gothicului jos?
Sigur ca o sa te anunt,sper sa stiu ce fac,dupa cum am zis nu le am cu jocurile.Voi incerca.
Am facut cum ai zis Pepe,apasand tasta win+d dar il duce pe luptator tot in dreapta pana il scoate prin ziduri,tot in dreapta il duce parca ar fii zanatec saracul.
Dumnezeu este singurul meu STĂPÂN, iar familia mea singura mea COMOARĂ !
replyReply
#8
Probabil ca in windows 7 nu e aceeasi combinatie de taste....incearca un alt+tab...in timp ce te joci...(ca sa ajunga pe desktop sau undeva in afara jocului)...apoi intra inapoi in joc, apasand iconica de jos...
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply
#9
Multam mult Pepe,scuze ca va stresez,a mers combinatia alt+tab,ramane o iconita in bara de jos dar degeaba,nu vrea,tot asa face.Mai caut sa vad poate....
Dumnezeu este singurul meu STĂPÂN, iar familia mea singura mea COMOARĂ !
replyReply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  gothic 2 night of the raven error please help prostless 3 1,863 03-11-2010, 11:33 PM
Last Post: Buckingham

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)