Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manastirea Khorinisului
#1
Manastirea Khorinisului
[Image: 1z35bfl.png]
Manastirea Khorinisului se afla intre munti , fiind construita deasupra unui lac. Este condusa de trei magicieni puternici Serpentes si Ulthar, in frunte cu Pyrokar, si este locuita de novici si alti magicieni ai focului. Chiar daca traiesc feriti de lumea de afara, se intereseaza mereu de ceea ce se petrece acolo. Fostul conducator al manastirii a fost Xardas.
Manastirea este una dintre cele mai importante locuri din Khorinis. Viata in ea este oarecum plictisitoare: Magicienii Focului supravegheaza novicii care cresc ierburi si struguri pentru vin. Doar novicii alesi pot deveni magicieni ai focului, dupa multi ani de studiu si munca.
La intrarea in manastire este o curte, si o cladire principala unde stau cei trei conducatori ai manastirii. In timpul zilei novicii merg acolo pentru a spune rugaciuni. In stanga curtii este o biblioteca plina cu carti pe care magicienii le studiaza si o camera cu o statuie a lui Innos. Doar membrii manastirii si cavalerii au acces in aceste doua camere. Atat pe partea stanga cat si pe cea dreapta exista camere unde stau novicii, iar pe o parte si pe alta a cladirii principale camerele magicienilor. In dreapta se afla camera in care sunt prelucrate iarba si strugurii si subsolul manastirii. Acolo este laboratorul de alchimie, depozitul, comoara manastirii, camera in care sunt ascunse si pazite ciocanul si scutul sfant si o alta biblioteca in care nu are nimeni acces fara aprobarea lui Pyrokar. Aceasta biblioteca este pazita de un magician foarte puternic, numit Talamon.
Magicienii: Pyrokar, Serpentes si Ulthar sunt cei trei conducatori ai manastirii. Parlan este supraveghetorul curtii principale, cel care ii intampina pe nou veniti si magicianul la care trebuie sa mearga cei care au facut o greseala in interiorul manastirii. Gorax este responsabil de productia manastirii si vinde anumite obiecte (pergamente magice, rune goale etc). Marduk se pricepe cel mai bine la magia apei, Hyglas la magia focului iar Karras la magiile de invocare. Neoras locuieste in laborator unde se ocupa de alchimie. El prepara potiuni si invata aceasta arta pe alti novici si magicieni. Isgaroth nu sta in manastire, ci intr-un templu aflat langa drumul spre aceasta. El sta spune rugaciuni in liniste si pentru a da binecuvantare si vinde obiecte magice trecatorilor. Daron se afla in manastire, unde primeste donatiile cetatenilor. Talamon este un magician foarte bun, care pazeste intrarea in biblioteca interzisa. In capitolul trei, Milten se alatura manastirii dupa ce pleaca pentru totdeauna din Valea minelor.
(Articol scris de Edg)


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Insula Khorinisului Raducu' 0 1,905 02-18-2011, 01:20 PM
Last Post: Raducu'

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)