Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tabara Sectei
#1
The Sect Camp
(Tabara Sectei)
[Image: swampcamp_t.gif]

Intr-o noapte, un om nou-venit in tabara veche a avut un vis ciudat, care parea foarte real. Dupa cateva zile a avut o viziune scurta si odata cu aceasta a simtit o putere foarte mare. El a inteles ca este vorba despre un zeu puternic, asa ca si-a convins cativa prieteni sa plece. El a simtit ca locul unde va trebui sa se aseze este mlastina, asa ca si-au construit adapost si au inceput sa mediteze. Zi de zi acestia simteau o putere mai mare. Probabil din intamplare au descoperit faptul ca o anumita planta elimina o mireasma calmanta, care ii ajuta la meditatii. Acestia au inceput sa o culeaga si au denumit-o simplu 'Iarba de mlastina'. Au descoperit ca aceasta planta este un drog, au inceput sa o faca tigari si, fumand-o, aveau viziuni din ce in ce mai clare. Au inceput sa mearga in vechea tabara, sa convinga tot mai multi oameni sa ii urmeze. In timp au inceput sa simta putere magica, una diferita de celelalte, reusind sa o controleze.
Dupa un timp au inceput sa observe in viziuni un om puternic, cu o armura stralucitoare pe care erau desenate diferite semne. Acesta isi adormea adversarii cu ajutorul magiei. Ei au inceput sa cumpere rune fara magie de la magicienii focului si cu ajutorul cunostintelor din viziuni au creat o runa diferita de altele, care facea pe oricine sa adoarma pentru o scurta perioada. Dupa aceasta descoperire, care a insemnat mult pentru ei, l-au denumit pe omul din vis Sleeper (Adormitorul). Au inceput sa isi creeze robe rezistente pe care desenau semne din viziunile tot mai dese. Ei au reusit sa intelega acest limbaj al semnelor si desenelor si sa creeze noi vraji pe care nimeni nu le-a vazut inainte. Dupa o alta viziune foarte importanta, oamenii din aceasta tabara, care crescuse mult pana acum, au inceput sa construiasca un templu dedicat lui Sleeper, avand influente antice. Cel care i-a adus pe toti aici a fost ales conducatoru taberei si a primit un nume nou, dupa cum au fost sfatuiti de Sleeper: Y'Berrion. Multi oameni au inceput sa practice luptele si sa apere tabara si templul in numele lui Sleeper. Ei au fost denumiti templieri. Au inceput sa isi creeze armuri puternice si l-au ales pe cel mai brav membru al taberei comandantul templierilor: Angar. Multi dintre primii membri au inceput sa le spuna noilor veniti, denumiti novici, despre magia si puterea lui Sleeper. Acestia au fost alesi preotii taberei si denumiti gurusi (sau baali). Ca si in cazul altor magicieni, acestia au devenit oamenii cei mai ascultati si doar cu ei se luau deciziile importante. Unul dintre acestia a devenit al doilea dupa Y'Berrion, si a primit un nume nou: Kalom.
Cu timpul, oamenii au inteles cultura straveche, au inceput sa foloseasca iarba de mlastina pentru a face potiuni magice care provocau viziuni mult mai clare. Y'Berrion insusi a inteles ca doar cu ajutorul lui Sleeper vor putea pleca din colonie, numindu-l Salvatorul, dar nu au stiut un detaliu foarte important: cum ii va scoate Sleeper din colonie. Au devenit foarte legati de acest zeu, iar majoritatea se tundeau, facandu-si tatuaje inchinate lui Sleeper pe tot corpul. Luptandu-se in minele de cristale cu minecrawleri, au descoperit ca acestia secreta o substanta mai puternica decat iarba de mlastina. Y'Berrion a facut o afacere cu Gomez: a trimis cativa templieri in mina veche, deoarece acestia erau mult mai bravi si mai puternici decat garzile, pentru a-i pazi de minecrawleri pe cei din mina, luand toate cadavrele acestor creaturi pentru studii amanuntite. Acestia au descoperit ca substanta puternica este secretata din mandibula si au invatat cum sa o extraga pentru ca orice picatura era foarte valoroasa.
Pentru ca stilul lor de viata si credinta lor era acum diferita de a celorlalti acestia au fost considerati o secta, o fratie, care se ruga la Sleeper pentru eliberare. Cei mai importanti membri primeau acum prefixe la nume precum 'Cor' sau 'Cor Na': Deoarece a trecut mult timp, fara a se intampla nimic deosebit pentru multi novici si din cauza atmosferei, multi novici au inceput sa creeze alti idoli si aceasta a devenit o problema pentru tabara. Unii au plecat din aceasta cauza sau au innebunit, si de aceea tabara are acum nevoie de oameni noi.
(Articol scris de Edg)


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Ghilde Tabara Noua Raducu' 0 1,895 02-21-2011, 01:49 PM
Last Post: Raducu'
  Ghilde Tabara Sectei Raducu' 0 1,892 02-21-2011, 01:46 PM
Last Post: Raducu'
  Ghilde Tabara Veche Raducu' 0 1,817 02-21-2011, 01:44 PM
Last Post: Raducu'
  Tabara Noua Raducu' 0 1,807 02-21-2011, 01:37 PM
Last Post: Raducu'
  Tabara Veche Raducu' 0 1,629 02-21-2011, 01:36 PM
Last Post: Raducu'

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)