Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Creaturi
#3
Harpy

[Image: harpyie.jpg]

Creatura mitica, zgripturoaica traieste in zonele foarte inalte, cum ar fi castele sau pesteri. Este mai mica decat oamenii, iar la infatisare seamana cu o femeie. Partea de sus a corpului este aproape ca cea a omului, in loc de maini are gheare ascutite iar picioarele par a fi de pasare si se deplaseaza in zbor cu ajutorul aripilor. Se misca cu o viteza normala.

Troll

[Image: troll.jpg]

Acesti monstri sunt niste gorile uriase foarte violente. Iubesc spatiul si traiesc de obicei in canioane, singuri. Unii sunt insotiti de goblini razboinici care ii sunt de mare ajutor. Ataca cu ajutorul pumnilor mari si sunt foarte periculosi, deoarece pot arunca inamicul in prapastii sau il pot ucide din prima lovitura. Multi oameni au sfarsit incercand sa vaneze aceste creaturi. Blana lor ii face imuni la sageti, dar buzduganele sau ciocanele il pod rani mult. Coltii si blana lor valoreaza foarte mult. Se deplaseaza foarte greu, cu ajutorul pumnilor, facand pamantul sa se cutremure.

Juvenile troll

[Image: junger_troll.jpg]

Acesta este puiul de troll. El poate fi gasit in fosta manastire.

Minecrawler queen

[Image: minecrawlerqueen.jpg]

Aceasta este regina minecrawlerilor. Sta bine protejata intr-o pestera adanc ascunsa in pamant, unde depune in continuu oua. Masculii ii aduc trupurile minerilor sau ale altor creaturi prinse, pentru a se hrani.

Swampshark

[Image: sumpfhai.jpg]

Un sarpe foarte mare ce traieste in mlastina. Consuma atat carne cat si plante, si bantuie prin apele mlastinilor. Ataca cu ajutorul celor trei dinti mari. Tabara din mlastina pune mereu paznici contra acestor creaturi. Se deplaseaza foarte greu, dar apa din mlastina constituie un avantaj, deoarece incetineste prada. Are culoarea gri si structura unui sarpe.

Sleeper

[Image: schlaefer.jpg]

Acesta este un demon creat cu multa vreme in urma de catre cinci orci shamani, deoarece credeau ca acesta ii va ajuta in lupta contra oamenilor. Ei si-au daruit inimile lui Sleeper pentru a-l face foarte puternic, i-au construit un templu, dar acesta a reusit sa devina mai puternic decat se asteptau orcii, ajungand sa ii controleze, devenind astfel alesul lui Beliar. Pe cei cinci samani i-a facut gardienii lui care aveau sa duca o viata vesnica. Orcii erau nevoiti mereu sa faca sacrificii pentru a nu il infuria. Oamenii din secta au simtit prezenta acestui zeu-demon si au devenit supusii lui fara sa isi dea seama. Dupa ce au aflat ca acesta este un demon, o parte au plecat sa il caute pentru a sti cu siguranta cine este Sleeper de fapt. Numele ‘Sleeper’ i-a fost dat, deoarece nimeni nu s-ar putea apropia de el; oricine ar face asta, ar adormi pentru o perioada de timp. El poate fi ucis doar daca cele cinci inimi sunt distruse. El poate sufla flacari puternice la distante foarte mari.


Messages In This Thread
Creaturi - by Cryssalis - 02-21-2011, 07:39 PM
RE: Creaturi - by Cryssalis - 02-21-2011, 09:25 PM
RE: Creaturi - by Cryssalis - 02-21-2011, 09:57 PM
RE: Creaturi - by Cryssalis - 02-21-2011, 10:05 PM
RE: Creaturi - by Carnage - 06-09-2011, 03:23 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)