Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Creaturi
#4
Orc

[Image: ork_essen-trinken.jpg][Image: ork_kaempfer.jpg]

Orcii sunt creaturi antice, cu o cultura foarte veche, ca si oamenii. Sunt inteligenti si par a fi veriga lipsa dintre maimuta si om. Din totdeauna ei s-au aflat intr-un razboi continuu cu oamenii. Sunt creaturi foarte puternice iar armele lor sunt foarte dure. In joc pot fi gasite mai multe categorii de orci. Majoritatea traiesc in orasul orcilor, iar o parte patruleaza taramul, pazind intrarile si luptandu-se constant cu oamenii. Categoriile de orci sunt urmatoarele, de la cei mai slabi la cei mai importanti: Orc, Orc Hunter, Orc Scout, Orc Fighter, Orc Warrior, Orc Clan Warrior, Orc Temple Warrior si Orc Shaman. Majoritatea orcilor sunt razboinici, dar orcii shamani inteleg magia, se roaga la Sleeper, sunt invatatori pentru ceilalti orci si conduc orasul cu intelepciunea lor, fiind bine paziti. Ei nu obisnuiesc sa participe la lupte, lasandu-i pe orcii razboinici (warriors) sa se ocupe de comanda asupra celorlalti orci care pleaca din oras. Orcii din categoria 'Orc Clan Warrior' reprezinta orci foarte puternici, fosti razboinici, care au fost alesi sa pazeasca si sa invete orcii din oras sa lupte mai bine, iar cei din categoria 'Orc Temple Warrior' sunt aparatorii principali ai shamanilor. Acestia sunt cei mai puternici si cei mai bravi orci. Unii orci au fost prinsi in urma razboiului si au devenit sclavi in minele oamenilor.

The five undead or shamans

[Image: varrag_hashor.jpg][Image: varrag_kasorg.jpg][Image: varrag_ruuushk.jpg][Image: varrag_unhilqt.jpg][Image: grash_varrag_arushat.jpg]

Acestia sunt cei cinci shamani care l-au invocat pe Sleeper. Ei se gasesc in anumite locuridin templul lui Sleeper si protejeaza cele cinci sabii, care sunt cheile pentru poarta de la intrarea in camera principala a templului.



Messages In This Thread
Creaturi - by Cryssalis - 02-21-2011, 07:39 PM
RE: Creaturi - by Cryssalis - 02-21-2011, 09:25 PM
RE: Creaturi - by Cryssalis - 02-21-2011, 09:57 PM
RE: Creaturi - by Cryssalis - 02-21-2011, 10:05 PM
RE: Creaturi - by Carnage - 06-09-2011, 03:23 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)