Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ce joacă lumea - note şi comentarii
#2
Momentam încerc să termin din nou seria Legacy of Kain, ca urmare, termin Soul Reaver 2..jocul, defapt întreaga serie e de nota 10.
Povestea incredibilă face tot.
Mare păcat faptul că nu s-a făcut şi o continuare la Defiance, care mai lăsa câteva mistere care trebuiau 'desluşite' în următorul joc.

Mai joc şi Darkest Hour, de când s-a lansat patch-ul 1.03 Beta. Tot încerc să supravieţuiesc cu Germania în campania din 1945. Campania începe atunci când Hitler dă start ofensivei în Ardeness. Deobicei îi pot scoate pe americani din Franţa şi pe englezi din Italia, dar e pur şi simplu prea târziu...şi mă trezesc cu sovieticii la râul Oder. Am încercat disperat să mut tot ce am din Franţa pe frontul estic, dar degeaba.
Am început ieri din nou campania, dar de data asta am făcut pace cu americanii (am cedat Franţa, Italia şi vestul Germaniei) şi ne-am aliat împotriva bolşevismului.
Am reuşit să îi opresc din avansare, chiar i-am împins până la vechile graniţe de dinainte de declanşarea operaţiunii Barbarossa. Încerc să ţin cât mai mult până reuşesc să scot prima bombă nucleară şi să şterg Moscova de pe hartă.

Recomand oricui jocul Darkest Hour şi seria Legacy of Kain.
Sup
replyReply


Messages In This Thread
Ce joacă lumea - note şi comentarii - by Bogdan - 10-23-2012, 03:16 PM
RE: Ce joacă lumea - note şi comentarii - by Warhell - 10-23-2012, 07:25 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)