Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gothic 2: Creaturi
#4
Ice golem

[Image: Eisgolem.jpg]

Golem-ul de gheata difera doar ca aspect de cel din Gothic 1. Poate fi gasit in taramul inghetat. Nu mai este unic.

Magic golem
[Image: Magischer_Golem.jpg]

Acest golem de piatra a fost creat cu alt fel de magie. El poate fi ucis doar cu ciocanul sfant aflat in manastire. Este unic.

Wisp
[Image: Irrlicht.jpg]

Acesta este un suflet ratacitor, care bantuie fara a-si gasi linistea. Nu este foarte puternic dar sunt greu de ucis pentru ca se fereste de mult arme.
In Night of the Raven, o astfel de creaura devine un ajutor bun al eroului.

Swamp golem
[Image: Sumpfgolem.jpg]

Creatura din addon, golem-ul de mlastina traieste in lumea pierduta. Ataca la fel ca cel de piatra, doar ca este format din noroi, pietre, crengi si plante.

Swamp rat

[Image: Sumpfratte.jpg]

Aceasta creatura ciudata traieste in mlastini, fiind foarte asemanator cu molerat-ul, dar mai puternic. Are culoarea verde si ataca cu ajutorul dintilor. Carnea lui este comestibila
.

Sand rat

[Image: Wuestenratte.jpg]

Foarte asemanator cu sobolanul urias, sobolanul de nisip traieste in canionul de langa tabara piratilor. Este mai mare decat sobolanul urias, mai puternic, iar culoarea sa este maronie, la fel ca cea a nisipului.

Demon
[Image: Daemon.jpg][Image: Daemonenlord.jpg]

Spre deosebire de Gothic 1, categoriile de demon sunt Demon si Demon Lord. Pot fi invocati prin magie si apar in multe locuri.

Shadowbeast
[Image: Schattenlaeufer.jpg]

Probabil stapanul padurilor, shadowbeast-ul este o creatura imensa, solida. Pare a fi o combinatie intre urs si rinocer. Alearga foarte repede si ataca cu ajutorul labelor imense, cu gheare, cu ajutorul cornului foarte dur, care poate crapa arme din otel, sau printr-o muscatura cu coltii puternici. Are o blana deasa, cenusie si o coada nu foarte lunga si subtire. Este vanat de multi aventurieri sau vanatori priceputi pentru cornul si blana sa.

Shadowbeast skeleton

[Image: Schattenlaeuferskelett.jpg]

Aceasta creatura pare a fi formata din ramasitele unui shadowbeast. Traieste printre alti scheleti si ataca la fel ca shadowbeast-ul normal.

Undead orc
[Image: Untoter_Ork.jpg]

Acestia sunt orci blestemati sa traiasca vesnic. Lupta cu ciocane foarte mari si poarta armuri foarte vechi, diferite de cele ale orcilor. Sta in temple pe langa creaturi puternice.

Mantis

[Image: Fangheuschrecke.jpg]

Aceasta este insecta numita 'Calugarita', dar intr-o forma mult mai mare. Traieste in lumea ascunsa, consuma plante si este foarte ostila. Ataca orice posibil inamic, cu ajutorul picioarelor din fata. Are pe spate un fel de carapace care ii ofera protectie foarte mare. Are culoarea verde si este greu de observat in vegetatia densa.

Swampshark
[Image: Sumpfhai.jpg]

Poate fi gasit in mlastini ca in jocul anterior.


Dragon
[Image: Feodaron.jpg]


Dragonii sunt creaturi mitice, cu o putere foarte mare.Doar in basme se mai povesteste despre dragoni si eroi bravi, deoarece nimeni nu a mai vazut astfel de creaturi de sute de ani. Ei sunt acoperiti cu solzi foarte tari fiind foarte greu de ucis. Ataca sufland flacari puternice asupra inamicului si se spune ca daca cineva ii priveste in ochi, impietreste. Sangele lor este fierbinte, mentinandu-si temperatura chiar si dupa ce dragonul a fost ucis. Uneori acest sange este turnat pe lamele sabiilor, dandu-le puteri imense. Ei pot comunica cu oamenii, iar in fata amuletei 'Ochiul lui Innos' sunt obligati sa raspunda la toate intrebarile celui care o poarta. Cu mult timp in urma traiau sute de dragoni, dar acum mai sunt foarte putini. Acestia obisnuiesc sa adune comori care constituie un alt motiv pentru care sunt vanati. Pentru a reincarca puterea Ochiului lui Innos este nevoie de inima unui dragon ca ingredient principal. Vanatorii de dragoni folosesc solzii dragonilor pentru a face armuri.In addon isi pot regenera viata.

Swamp Dragon

[Image: Pandrodor.jpg]

Dragonul de mlastina reprezinta primul element al naturii: vantul. El este cel mai slab dintre dragoni iar culoarea sa este verde. Are puterea de a crea mlastin.

Stone Dragon

[Image: Pedrakhan.jpg]

Acesta este dragonul de piatra. El reprezinta al doilea element: pamantul. Traieste in vechiul fort din munte, iar culoarea sa este gri. Iubeste mult locurile cu multe roci. Este mai puternic decat primul dragon

Fire Dragon

[Image: Feomathar.jpg]

In joc sunt doi dragoni de foc, unul traieste in valea minelor in varful vulcanului, iar celalalt in Salile din Irdorath. Ei reprezinta al treila element: focul. Culoarea sa este portocaliu inchis.

Ice Dragon

[Image: Finkregh.jpg]

Conducatorul dragonilor din valea minelor, dragonul de gheata este mult mai puternic decat ceilalti dragoni. Combinatia gheata-foc reprezinta puterea imensa pe care o are dragonul. El este ultimul element: apa, iar culoarea sa este alba, fiind cel mai bine pazit.

Undead Dragon

[Image: Untoter_Drache.jpg]

Acest dragon pare a fi intruchiparea lui Sleeper. Dupa ce a fost ucis, spiritul sau a primit un nou corp: corpul unui dragon mort cu mult timp in urma. Fiind alesul lui Beliar este cel mai puternic si nu a primit un nume. Traieste in Salile din Irdorath si reprezinta conducatorul suprem al raului pe pamant, care vrea sa aduca intunericul asupra lumii, la comanda lui Beliar.
In Night of the Raven este imun la cateva vraji.

Lurker

[Image: Lurker.jpg]

Aceasta creatura seamana foarte mult cu o soparla, iar uneori traieste pe langa grupuri de soparle. Uneori ‘bantuie’ pe la marginea padurilor. Este mult mai puternic si spre deosebire de soparle este omnivor. Are gheare mari iar labele sunt puternice, doborand multe creature ghinioniste chiar dintr-o lovitura. Culoarea sa este galbena si spatele sau este acoperit de niste spini mari, verzi, iar sangele sau este rosu. Privirea amenintatoare il face si pe cel mai ingust la minte sa se fereasca de aceasta creatura.

Wild boar

[Image: Keiler.jpg]

Porcul mistret este o un animal salbatic, este acoperit cu par negru, sur. Are capul mare iar botul sau este alungit. Ochii sai sunt mici, iar caninii sunt transformati in colti mari si puternici. Este denumit si porcul salbatic. Apare in addon-ul jocului
.

Fire devil

[Image: Feuerteufel.jpg]

O creatura care seamana foarte mult cu scheletul de shadowbeast, diavolul de foc traieste in temple foarte vechi. Este aproape invizibil iar de la distanta pare a fi o flacara foarte mare. Atacul sau este foarte puternic si este recomandat sa evitati acest monstru. Apare in Night of the Raven.

Stone sentinel

[Image: Steinwaechter.jpg]

Aceasta este o statuie construita in lumea antica, disparuta. Din cauza ca lumea antica a fost din nou atinsa de oameni, aceste creaturi au inviat pentru a apara secretele Jarkhendar-ului. Magicienii apei au distrus multe astfel de creaturi.


Grassland Scavenger

[Image: Graslandscavenger.jpg]

Creatura din Jarkhendar, scavenger-ul de vegetatie densa este mult mai puternic. Are un aspect ciudat, iar culoarea sa este dominata de verde.
Seamana foarte mult cu scavenger-ul obisnuit

Razor
[Image: Razor.jpg]

Aceasta creatura apare in Night of the Raven. Este la fel ca razorul din Gothic 1.Ruda foarte apropiata a snapper-ului, razor-ul este o creatura mai mare si mai puternica. Falcile lui sunt mai mari decat ale snapper-ului, avand forta de a spinteca un om dintr-o muscatura. Vaneaza in turme ca snapper-ul si se adaposteste in paduri si pesteri, avand aceeasi tactica. Poate inota si alearga cu viteza foarte mare. Are o culoare inchisa si prezinta dungi negre pe spate, ca cele ale unui tigru.

Bitter

[Image: Beisser.jpg]


Un mic dinozaur fara coada, bitter-ul traieste de obicei prin preajma orcilor. Este foarte agil si nu foarte puternic. Are o forma aproape rotunda, fiind dresat sa lupte cu oamenii. Traieste cu alti cativa bitteri, fiind colorat cu dungi galbene si maro, iar pe cap are un fel de zgarda metalica, pusa de catre orci.

Ice wolf

[Image: Eiswolf.jpg]

Acesti lupi traiesc doar pe teritoriul dragonului de gheata. Sunt mai puternici decat lupii obisnuiti, blana lor este mai groasa, dintii mai ascutiti iar labele mul mai mari. Stau in haite si sunt foarte periculosi.
(Articol scris de Edg)
(Articol scris de Edg)
[Image: 242idki.png]


Messages In This Thread
Gothic 2: Creaturi - by Cryssalis - 02-22-2011, 04:55 PM
RE: Gothic 2: Creaturi - by Cryssalis - 02-22-2011, 05:56 PM
RE: Gothic 2: Creaturi - by Cryssalis - 02-22-2011, 07:01 PM
RE: Gothic 2: Creaturi - by Carnage - 06-09-2011, 03:28 PM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Gothic 2 NOTR Movie - Trailer danielrusu 2 2,527 12-09-2014, 07:53 PM
Last Post: BeoWulf
  Gothic 2 - Învăţători Warhell 4 4,477 07-19-2013, 07:52 PM
Last Post: Szekemri
  Lista Coduri Gothic 2 Dastan 10 23,720 03-15-2013, 11:53 PM
Last Post: HeRoNaMeLeSs

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)