Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
România, te iubesc?
#1
Luând exemplu emisiunii de pe Protv, România TE iubesc, aici am facut ceva asemanator, insa totul este sub forma unei intrebari adresate noua, userilor.

România te iubesc.


De ce? Pentru trecut. Pentru o tara frumoasa, cu genii unice in lume, cu orase splendide. Mihai Eminescu, Mircea Eliade, Nicolae Iorga, Constantin Brancusi si altii. Si nu am avut doar genii in cultura, ci si genii in sport, precum Nadia, Hagi etc.

Pentru spiritul care a ramas in unii dintre noi. Dorinta aceea ca toti sa putem sa devenim intr-un fel sau altul eroi.


România te iubesc.



De ce? Pentru prezent. O tara in mare pare urata, murdara, cu o majoritate din populatie inculta. Bianca Drăguşanu, Jean de la Craiova, Gigi Becali si multi altii sunt modelele din care au crescut asa numitii cocalari.

Pentru comunismul in care traim de atata timp incoace.



Puteti continua dupa acelasi model, sau oricum doriti, importanta e ideea, nu formatul.




----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply
#2
Romania te iubesc:pentru ca esti tara in care am crescut cu bunele si relele tale,da datorita faptului ca mam nascut intro tara cu 20 de ani napoi stiu cum arata un porc,o gaina,o capra sau un iepure(spre deosebire de americani...iti multumesc pentru peisajele si zonele virgine pe care le vad ...si cu care ma mandresc...si iti multumesc ca esti o tara bogata din care nu mi-ar placea sa plec.

Romania (te)iubesc:pentru incultii coruptii vagaboantele si hotii prezenti in tara asta...pentru gunoaiele boschetarii drogatii si betivii care distrug tara asta...stiu ca va parea rasist dar si tiganii sunt unul din stimulii care duc tara noastra in jos...din cauza faptului ca in loc sa munceasca mint si fura
de ex:mam dus intro zi in piata sa cumpar seminte varsate...si stit ca tigancile au un vas special cu care toarna...si cand ma uit mai atent la el observ ca troaca era mare cat un pahar de coca cola promotional da era goala numa un sfert din el...
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."

replyReply
#3
Ce-mi mai place la Romania e ca norodul inca este mandru de faptul ca e roman si daca aude un strain care spune vorbe urate despre noi, imediat intra in joc orgoliul nostru. Totusi, chiar daca am ajuns jos de tot, am pornit de sus si asta e ceva care eu zic ca se mai vede in unii din noi.


"Geţii sunt mai înţelepţi decât aproape toţi barbarii şi mai, asemenea grecilor."

" Dacii - Cei mai viteji si mai drepti dintre traci!"


[Image: burebista-rege-dac.jpg]
Uitati si voi privirea ce-o putea avea omul asta. Cred ca daca l-ar fi intalnit pe Gaius Julius Caesar fata in fata, fugea Caesar de rupea pamantul.
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply
#4
astea doua chestii insirate de tine...le cunosc...stii eu sunt un mare pasionat al istoriei antice si medievale...si cele doua fraze a trebuit sa le invat pentru olimpiada...app noi de la daci incoace ...am fost cei mai laudati ...cei mai bravi razboinici...dar si cei mai saraci si persecutati de toti...de asta eu zic ca am venit de undeva de sus pe vremea dacilor...am coborat in perioada medievala...am urcat in perioada unirii si am coborat iar in epoca contemporana...si de aia...eu sunt unul dintre acei nerozi care este mandru sa fie roman...mandru pana a un punct...nu toata romania e curva...doar o particica din ea...si cu bunele si relele ei ,trebuie sa iubim aceasta tara pentru ca ea este cea care ne-a dat de mancare...un loc de munca...peisaje extraordinare si o istorie pe masuraWink
avea privire de om hotarat...dar din pacate si in vremea lui existau gunoaie...pentru ca decebal a pierdut dacia din cauza tradarii a unuia dintre ei care le-a aratat romanilor niste trecatori prin muntii prin care sa ajunga mai usor si mai repede la sarmizegetusa regia...
vlad tepes a fost intemnitat din cauza unui complot al sasilor impreuna cu boierii...mihai viteazu a fost omorat tot de boierii care l-au platit pe gheorghe basta sa-i ia capul...si mai sunt alte exemple ...probabil mi le voi aminti maineWink
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."

replyReply
#5
Imi pare rau ca a plecat terente...ca pana intra nu cred ca va mai discuta nimeni pe threadul asta...Sad...cu cine mai discut eu despre istoria romanilor si despre chestiile din romaniaSad???
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."

replyReply
#6
(10-02-2011, 04:53 PM)Zamolxis1 Wrote: Imi pare rau ca a plecat terente...ca pana intra nu cred ca va mai discuta nimeni pe threadul asta...Sad...cu cine mai discut eu despre istoria romanilor si despre chestiile din romaniaSad???

Ideea e ca spre rusinea mea, nu prea cunosc toate detaliile despre istoria noastra, a romaniilor.
Dar, asta nu ma opreste in a-mi face o parere despre trecut.

Si ca sa revenim: Romania te iubesc pentru cele mai frumoase fete din Europa. :X... Zic Europa, pentru ca asiaticile la cat de multe sunt, nu le putem compara pe ale noastre cu ale lor.

Romania (te) iubesc pentru ca ai lasat tezaurul Romaniei sa-ti fie furat de rusi, in felul asta. Daca aveam acum tot aurul acela, acum poate ne aflam in alta situatie.
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply
#7
Romania te iubesc:Am uitat sa zic de superbele fete din romania...si iti multumesc terente ca ai scrisWink...si port o mare iubire pt tara noastra din aceasta pricinaWink...!!!
Romania (te) iubescGrineoarece mai mult de jumatate din aceste fete sunt proasteSad
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."

replyReply
#8
Romania nu te iubesc..si cam atat e de spus, nu vreau sa ocup 2 pagini cu comentariile mele.
Sup
replyReply
#9
Romania te iubesc!De ce?Pentru ca esti tara mea natala,pentru trecutul tau,pentru bogatiile naturii pe care le ai asupra ta,pentru worldofgothicHaha,pentru oameni din ea care sunt niste sportivi si niste persoane foarte inteligente,pentru oameni care te-au creat,pentru eroii care i-ai avut,pentru poetii,scriitorii pe care i-ai avut ,pentru cantaretii pe care i-ai avut,pentru credinta oamenilor in Dumnezeu!

[Image: 1lMEp3.jpg]



,, Napoleon a cautat virtutea, si neputand-o gasi a luat puterea.''



replyReply
#10
(10-03-2011, 08:22 PM)Hegan Wrote: Romania te iubesc!De ce?Pentru ca esti tara mea natala,pentru trecutul tau,pentru bogatiile naturii pe care le ai asupra ta,pentru worldofgothicHaha,pentru oameni din ea care sunt niste sportivi si niste persoane foarte inteligente,pentru oameni care te-au creat,pentru eroii care i-ai avut,pentru poetii,scriitorii pe care i-ai avut ,pentru cantaretii pe care i-ai avut,pentru credinta oamenilor in Dumnezeu!

Ai uitat de punctele negative..care intrec cu mult cele de mai sus, care..sunt adevarate de altfel.
Sup
replyReply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  La mulţi ani, România! Szekemri 39 9,948 12-05-2012, 08:23 PM
Last Post: Carnage
Exclamation WORLDOFGOTHIC ROMÂNIA: THE RETURNING Szekemri 88 24,324 03-24-2012, 10:29 AM
Last Post: Dastan

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)