Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Povestea seriei Gothic
#1
Povestea Seriei Gothic:




Totul a inceput cand Regele a decis sa inchida prizonierii din Khorinis . Ca sa fie sigur ca nimeni nu va evada , a trimis 13 dintre cei mai buni magicieni din Regat pentru a creea o bariera magica.
Insa, ceva a mers gresit, iar Bariera s-a extins extrem de mult, asa ca si magicienii au fost prinsi inauntru. O singura clipa de neatentie a fost destula pentru o revolta a codamnatilor. Acum Colonia nu mai este sub controlul garzilor.
Regele nu a avut de ales, Trebuia sa le ofere tot ce vor pentru cristal. Totul parea sa ramana asa, pana intr-o zi cand un alt condamnat a fost aruncat in Colonie.
Un condamnat fara nume, care a fost inchis din cauza regelui, care a avut o viziune ciudata cu Innos ca isi va pierde tronul in favoarea eroului fara nume.
Inainte sa fie aruncat, a primit o scrisoare de la Pyrokar, un magician al focului. Scrisoarea nu trebuia deschisa, decat de magicienii focului.
Ca sa isi primeasca rasplata, trebuia sa se alature taberei vechi, tabara din care fac parte magicienii. Eroul a fost nevoit sa faca misiuni, peste misiuni, pana cand a reusit sa trimita mesajul.
Dar dupa aceea nimic nu mai a fost la fel. Eroul a primit o misiune speciala sa spioneze pe cei din Tabara Sectei, a fost nevoit chiar sa ii ajute cu ritualul, un ritual care nu a avut succes, chiar a adus la moartea conducatorului lor.
Singurul plan de scapare din colonie a mai ramas cel al taberei noi, de a detona muntele. Dar pentru a face asta, era nevoie de cele 5 focusuri, care au fost folosite pentru a creea bariera magica.
Dupa cele 5 focusuri au fost gasite, Saturas, conducatorul magicienilor de apa aveau nevoie si de cei 6 magicieni ai focului, pentru a distruge bariera, dar in zadar. Gomez, conducatorul Taberei Vechi i-a asasinat dupa ce Mina Veche a cazut. Eroul a sfarsit ramanand fara nici o ghilda.
Dar, Lee l-a primit ca mercenar. Acum Nameless trebuia sa apere mina libera de atacurile celor din Tabara Veche.
Singura cale de a iesii din colonie, a ramas cea de a-l contacta pe Xardas, Necromencerul. El a stiut de prima data ca ideea celor din tabara noua este o idee proasta, asa ca s-a bazat pe altceva, s-a bazat pe ce se afla in adancul orasului orcilor.
Asa, Nameless a distrus Sleeper-ului, o creatura care a fost trezita de Cor Kalom si mentinut in viata de Orcii Samani care i-au dat viata.
Dupa ce Sleeper a fost distrus, Bariera a fost distrusa, dar, pentru a face asta Nameless a fost nevoit sa foloseasca cristalele adunate de minerii lui Saturas, prin sabia lui Urziel.
Cu un ultim strigat, Sleeper a chemat toate fintele rele! Inclusiv dragonii, iar Nameless a ramas blocat in templu, sub o gramada mare de pietrii.

Dupa cateva saptamani, Xardas si-a folosit puterile pentru a-l teleporta pe Nameless la el in turn, in afara Barierei, mai exact in Khorinis. Au aparut noi pericole, noi rivali, printre care Dragonii si Orcii care ataca Valea Minelor.
Nameless a fost nevoit sa o ia de la inceput, sa devina din nou un personaj respectat.
Singura sansa a lui era de a gasii ochiul lui Innos, asa ca Nameless a fost obligat sa se faca un gardian al orasului, pentru a vorbii cu Lord Hagen despre dragoni si despre ochiul lui Innos, cand insfarsit a reusit sa vorbeasca cu Hagen, a aflat ca Ochiul se afla la Manastire.
Ajuns la Manastire, Ochiul a fost furat! Iar in final spart de catre seekeri. Pentru ai reface puterile, a fost nevoie de cei 3 magicieni, Xardas, Vatras si Pyrokar, Xardas si Pyrokar nu se intelegeau deloc bine, asa ca Nameless a fost nevoit sa gaseasca o cale de ai impaca.
Dupa ce Ochiul a fost reparat, a inceput vanatoarea de Dragoni. Cu ajutorul Ochiului, eroul a putut vorbii cu fiecare dragon in parte, si-a dat seama intr-un final ca ei erau condusi de un dragon sef, si anume un dragon nemuritor!
Dar acel dragon nu se afla in Khorinis, nici in Vale, ci in Irdorath, iar pentru a ajunge acolo, eroul avea nevoie de un vas, singurul vas era cel al paladinilor, care intr-un final a fost luat de el si de echipajul lui.
Ajunsi in Irdorath, Nameless a reusit sa il distruga pe Dragon, dar ceva ciudat s-a intamplat!
Xardas i-a furat puterile imediat dupa ce a murit.
Nameless si echipajul lui a fost nevoit sa mearga in Mirthanya, neputand sa se intoarca in Khorinis. Khorinis a fost capturat de orci, iar toti paladinii ramasi au murit.

Dupa mult timp de navigare, Nameless si prietenii lui au ajuns in Mirthana. Eroul si-a pierdut din nou puterile dupa atata timp, iar culmea, orasul era atacat de orci chiar in acel moment.
Eroul are 3 posibilitati, sa ajute rebelii, orcii sau sa uneasca cele 3 regate sub un singur rege, el!

Sup
replyReply
#2
Erau 12 magicieni ..
replyReply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Gothic 1 - soundtrack Szekemri 1 3,298 03-26-2011, 07:21 PM
Last Post: Carnage
  Gothic 2 - Night of the Raven - soundtrack Szekemri 1 3,709 03-26-2011, 07:19 PM
Last Post: Carnage
  Gothic 3 - Soundtrack Szekemri 1 2,871 03-26-2011, 07:18 PM
Last Post: Carnage
  Gothic Wiki Raducu' 0 1,544 02-18-2011, 01:02 PM
Last Post: Raducu'

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)