Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Xardas, Necromancerul
#1
Xardas, Necromancerul

Xardas, cel mai puternic magician al focului, a contribuit la crearea Barierei Magice, a fost al 13-lea magician, si cel mai bun. La crearea Barierei ceva a mers gresit, iar cei 13 au fost prinsi. Toti magicienii s-au refugiat in Tabara Veche, la fel si Xardas.

El a inceput sa studieze magia neagra, a lui Beliar, insa celorlalti magicieni nu le-au convenit, si pentru a evita un dezastru in tabara, a plecat. Si-a construit un turn in mijlocul Tarumului Orcilor, ca nimeni sa nu ajunga la el, dar ca sa fie sigur a construit 3 golemi, gheata, foc si piatra. Magicenii au incercat sa trimita mesageri catre Xardas, insa nici unul nu s-a intors.

[Image: 38-37.jpg]

Xardas s-a dedicat total barierei si magiei negre, si a gasit solutia. Raspunsul se afla in andancimea orasului orcilor. Soarta face ca atunci Eroul fara nume sa ajunga la el, trimis de Saturas. Xardas a parut uimit, insfarsit cineva a reusit sa ajunga la el.

[Image: images?q=tbn:ANd9GcRkp-i1yeRKnLlFxHpY4pm...7uuWHgLAlQ]

Asa ca Xardas l-a trimis pe erou in orasul orcilor, unde l-a distrus pe Sleeper.

Dupa distrugerea barierei, Xardas a mers in Khorinis, unde si-a construit un turn, acolo l-a teleportat pe eroul fara nume, care a ramas sub ruinele templului lui Sleeper. O noua amenintare a urmat: Dragonii.
Asa ca Xardas i-a dat o noua misiune eroului, sa distruga dragonii cu ajutorul Ochiului lui Innos.

Ochiul lui Innos a fost spart, iar Xardas a fost nevoit sa isi uneasca puterile cu Pyrokar si Vatras pentru a repara ochiul.

Dupa ce cei 4 dragoni au murit, Nameless s-a intors la turnul lui Xardas, insa tot ce a gasit a fost niste demoni si pe Lester, care i-a dat mesajul lui Xardas, raul se gasea pe Insula Irdorath.

Dupa ce Dragonul Nemuritor a fost omorat, Xardas i-a luat toate puterile, lasandu-l pe Eroul fara nume fara replica.

Dupa ce eroul si prietenii sai au ajuns in Myrtania, a inceput sa-l caute pe Xardas, in cele din urma l-a gasit in Nordmar.

Sup
replyReply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)