Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vacanta de vara...
#11
Pe de o parte ma bucura vacanta,pe de alta nu, deoarece la anu sunt a 12 si trebuie sa dau si amaratu ala de BACALAOREAT dar sunt si bucuros ca termin si eu liceul in curand.

Vacanta asta am in gand multe, o reorganizare pe cat posibil forumul un site cat de cat modest si nu in ultimul rand MUNCA MUNCA iar MUNCA.
#12
Ehhh...ce vacanta e aia in care muncesti?
#13
Adevaru asta e , cand muncesti nu mai e vacanta
You are a Mora !
#14
Depinde.Sunt persoane care se distreaza muncind.Depinde si ce muncesti.
#15
Muncesti, dar tot odata, vine si concediu. Si vorba aia, dupa atata asteptare, te joci si mai linistit, ca nu trebuie sa te mai trezesti pentru munca, pentru tot felu de neplaceri. Si ca sa te joci, iti trebuie munca, ca prin munca iti faci rost de bani, iar fara bani n-ai de unde sa te intreti.
Asta seara ies pe strada, ca felina dupa prada, ochii vad, inima cere, peste tot numai placere.
#16
huaya Wrote:Muncesti, dar tot odata, vine si concediu. Si vorba aia, dupa atata asteptare, te joci si mai linistit, ca nu trebuie sa te mai trezesti pentru munca, pentru tot felu de neplaceri. Si ca sa te joci, iti trebuie munca, ca prin munca iti faci rost de bani, iar fara bani n-ai de unde sa te intreti.

Dupa cum ai zis si tu,daca nu muncesti nai bani pt. jocuri,daca nu ai jocuri nu iti poti ridica moralul dupa o zi esuata la munca,daca nu iti ridici moralul nu mai ai pt ce juca,etc.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)