Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread de astrologie
#1
Am sa incep cu o scurta prezentare luata de pe wikipedia.


Quote:Astrologia (din greacă: άστρον astron: stea, și λόγος logos: știință, teorie, studiu) înglobează un ansamblu de cunoștințe, tradiții și credințe, structurate, din punct de vedere geografic, în sisteme care acordă importanță și semnificație raporturilor ce se nasc din pozițiile relative ale corpurilor cerești și a altor detalii legate de acestea (semne zodiacale, case). Se presupune că aceste raporturi astrale ar cuprinde semnificații utile pentru interpretarea personalității a omului. Un practicant al astrologiei este numit astrolog.
Astrologii cred că mișcările și pozițiile corpurilor cerești influențează direct viața de pe Pământ sau corespund unor evenimente din viața umană. Astrologii moderni definesc astrologia ca pe un limbaj simbolic, un fel de artă sau o formă de divinizare. În ciuda diferențelor de opinii, majoritatea astrologilor sunt de acord că poziționările corpurilor cerești folosesc la interpretarea evenimentelor trecute și prezente precum și la prezicerea viitorului. Comunitățile științifice consideră astrologia o pseudoștiință sau o superstiție.


Voi ce parere aveti despre astre si despre felul in care ele reflecta realitatea de pe pamant? Coincidente incredibile? Lucruri bine gandite?

Pe mine inca ma fascineaza realitatea pe care o reflecta. (aici ma refer la specialisti adevarati, nu invitatii de la OTV). O realitate cateodata cruda.

Am sa va dau un site acum in care puteti face teste de compabilitate intre zodii. Gandindu-ma la prietenii/familia mea am comparat si am ramas masca...

Site-ul este: http://www.eastrolog.ro/compatibilitati/
Care mai sunteti in zodia leu, uitati aici -> http://www.eastrolog.ro/compatibilitati/leu/leu.php


----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply
#2
Aproape in fiecare dimineata de ceva vreme aud horoscopul (la radio pe autobuz Grin ) si nu imi amintesc vreodata sa imi fi prezis ceva cu adevarat, ceea ce ma face sa cred ca toata treaba asta se bazeaza pe niste "preziceri" date asa la intamplare, folosind evenimente care au o mare sansa sa se produca, in speranta ca o sa i se potriveasca cuiva. Ceea ce e departe de stiinta.

De exemplu horoscopul de astazi pentru leu de pe RadioZU e diferit de cel de pe EuropaFM, si ambele sunt diferite de cel din ziarul Adevarul...

P.S. Si eu sunt leu. Grin
replyReply
#3
(03-30-2012, 03:34 PM)Kristi Wrote: Aproape in fiecare dimineata de ceva vreme aud horoscopul (la radio pe autobuz Grin )

Cum am spus, nu ma refer la cele zilnice si nici la cele de la radio. Acelea sunt facute pentru a binedispune ascultatorul in scopul ascultarii in continuare a emisiunii.

(03-30-2012, 03:34 PM)Kristi Wrote: Ceea ce ma face sa cred ca toata treaba asta se bazeaza pe niste "preziceri" date asa la intamplare, folosind evenimente care au o mare sansa sa se produca, in speranta ca o sa i se potriveasca cuiva. Ceea ce e departe de stiinta.

Sa zicem ca as accepta teoria ta. Dar doar daca mi-ar zice ca o sa ma intalnesc cu niste prieteni/o sa se intample ceva interesant, prostii dinastea.

Dar, cand se refera la strict comportamentul meu, la plusurile si minusurile pe care intotdeauna le-am recunoscut si le-am pus intr-un 'top' ca sa zicem asa... imi da putin de gandit.


Ohh... stai ca am observat pe site-ul ala ca pot da mai multe compatibilitati: LEU-LEU. Si la a doua zicea:
Quote:Nici unul dintre voi nu este foarte calm : amândoi sunteti iuti la mânie.

Haha Al naibii de nervos mai sunt eu... Totusi mi-a placut sa cred si e chiar interesant sa ti se spuna lucruri cunoscute despre tine. Chiar daca nu sunt intotdeauna adevarate.
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply
#4
Eu consider ca horoscopul nu ne poate influenta viata decat daca noi vrem asta.Uneori ce auzim sau citim in horoscop chiar se intampla unele persoane cred ca tot ceea ce e scris in horoscop chiar se adevereste dar eu unul consider ca a fost o coincidenta.Nu cred ca viata noastra chiar poate fi afectata daca Marte e in fata lui Venus si alte din astea,dar eu nu sunt om de stiinta asta e doar parerea mea.Singurul zodiac care chiar ma lasat putin uimit este zodiacul chinezesc in care parca am citit o caracterizare a mea.
In final pun si eu o intrebare:Ce parere aveti despre zodiacul chinezesc?Si ce zodie aveti in acest zodiac?
Eu sunt balanta iar in zodiacul chinezesc sunt Mistret de piatra.
[Image: 21ozj90.png]
replyReply
#5
Zodia Maimuta din zodiacul chinezesc

O sa marchez cu albastru ceea ce este adevarat, cu rosu ceea ce e fals si cu verde ceea ce nu stiu daca e adevarat sau fals. Haha


Maimuta este cel mai inteligent dintre toate animalele zodiacului chinezesc. Are o capacitate deosebita de a iesi din orice încurcatura cu fata curata, teafar si nevatamat, facând apel la siretenie, intrigi rafinate si feste abile.

Maimuta se simte în largul sau în public, la petreceri simandicoase. Este un personaj sarmant, surprinzator, capabil sa întretina atmosfera cu figurile pe care le face si cu povestile sale nostime si irezistibile.


Îi place sa ironizeze totul si pe toti din jur, dar stie si sa se auto-persifleze, cu o luciditate uimitoare. Pe scena vietii, Maimuta joaca rolul "pesimistului fericit". Se adapteaza rapid la orice situatie, dând dovada de multa abilitate.

Daca trebuie sa dea piept cu un adversar puternic, Maimuta recurge la servilism si linguseala, ca sa-l duca de nas. Este neîntrecuta în arta manipularii si reuseste cu usurinta sa adoarma suspiciunile celor din jur, jucând teatru cu multa naturalete.

Daca este demascata, Maimuta are bunul simt de a-si recunoaste greselile si, pâna la urma, obtine iertarea celorlalti.
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply
#6
Horoscopul este o alta inventie aiurita a omului..cum se face ca pe fiecare post horoscopurile nu sunt la fel in fiecare zi..sa fim seriosi..
Sup
replyReply
#7
In prezicerile din zodiacul chinezesc (la fel ca la orice alt zodiac) se vorbeste despre calitati sau defecte intalnite foarte des la foarte multi oameni, lucru care il face cumva sa para cat de cat real, acceptabil. It's just a bunch of guesswork, imo.
replyReply
#8
Mie niciodata niciun horoscop nu m-a descris complet. Doar ca horoscopul chinezesc mi se potriveste aproape perfect. Calitatile si defecetele sunt aproape identice.

Show Content
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."

replyReply
#9
In afara de lacamia pentru bani totul e adevaratSmile
aici!
replyReply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Historical Thread Zamolxis1 86 21,952 04-13-2013, 01:36 PM
Last Post: Szekemri
  Thread despre viata si legile fizicii. Legend 112 39,849 03-03-2012, 05:32 PM
Last Post: Zamolxis1

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)