Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parteneriat GameWay.ro
#1
Unii dintre voi poate isi mai amintesc de discutiile pe care le-am avut acum cateva saptamani in legatura cu un parteneriat intre comunitatea GameWay.ro si WorldofGothic.ro. Ei bine, intre timp am mai discutat cu Terente si am decis sa incepem cu un parteneriat bazat pe topicuri de prezentare, urmand ca pe viitor sa dezvoltam acesta idee.

Site-ul si forumul GameWay sunt relativ recent infiintate, cred ca acum aproximativ un an si jumatate, comunitatea fiind mai mica decat cea de aici. In momentul de fata sunt aproximativ 400 de useri si 13000 de posturi, majoritatea dintre ele fiind facute in vara anului trecut, atunci cand a fost atins momentul de varf al forumului. Echipa este formata in momentul de fata din doi administratori, Leto, proprietarul site-ului, si LowHeart, care se ocupa de administrarea serverelor aferente site-ului, un moderator global (eu) si cativa moderatori care se ocupa de zona dedicata mai sus mentionatelor servere (GlonT, IonutIc, best).

Pe site-ul GameWay.ro veti gasi stiri, imagini, videoclipuri, articole, review-uri si nu numai legate de jocuri video de orice fel. Avem chiar si o zona dedicata jocurilor flash, pe care o puteti accesa urmarind acest link: http://www.gameway.ro/forum/arcade.php
O parte importanta a site-ului este ocupata si de serverele pe care le gazduim. In momentul de fata sunt un numar de 6 servere dedicate jocurilor Half-Life si Counter-Strike, insa incercam sa marim si sa diversificam aceasta lista.

Forumul GameWay este bazat pe software-ul vBulletin 4 si ofera o serie de functii printre care profiluri costumzabile, bloguri pentru oricare dintre membrii forumului, un sistem de comert intre membrii forumului, un sistem de comunicare in timp real (ChatBox) etc.

Cam asta e in mare comunitatea GameWay. Sper ca prin intermediul acestor topicuri vom reusi sa punem baza unui parteneriat cat mai benefic pentru ambele comunitati.

Link-uri utile:
-Site-ul GameWay: http://www.gameway.ro/
-Forumul GameWay: http://www.gameway.ro/forum/
-GameWay Flash Games: http://www.gameway.ro/forum/arcade.php
-Serverele GameWay: http://www.gameway.ro/index.php?option=c...&Itemid=40
-Pagina de FaceBook GameWay: http://www.facebook.com/pages/GameWay/173611852692747 (give a like please Smile )
#2
(03-30-2012, 02:42 PM)Bogdan Wrote: Sper ca prin intermediul acestor topicuri vom reusi sa punem baza unui parteneriat cat mai benefic pentru ambele comunitati.

Sper ca acest parteneriat sa fie de bun augur pentru ambele comunitati.

----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
#3
Google Chrome mi-a dedectat Malware pe forumul vostru.:|
Sup
#4
Si mie.
[Image: 21ozj90.png]
#5
Da, am observat si eu. E de la un link, imagine, videoclip postat pe forum. Se rezolva repede insa, avand in vedere ca azi a aparut.
#6
Poate va e de ajutor: "www.gameway.ro are conţinut de la directmarketingprompt.in, un site cunoscut că distribuie programe malware"

Asta imi apare.
Sup
#7
(03-30-2012, 03:01 PM)Warhell Wrote: Google Chrome mi-a dedectat Malware pe forumul vostru.:|

E ceva de moment. Pana in urma cu cateva ore a fost ok. O poza sau ceva.
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
#8
Problema a fost rezolvata. Daca totusi mai apare cuiva, va rog sa spuneti.
#9
(03-30-2012, 07:26 PM)Bogdan Wrote: Problema a fost rezolvata. Daca totusi mai apare cuiva, va rog sa spuneti.

Problema nu e rezolvata. inca imi mai apare eroarea. Atat de la antivirus cat si de la browser.
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
#10
Acum e de la imagestake.in. :|
Sup


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)