Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ce joacă lumea - note şi comentarii
#1
Vroiam să postez ceva în topicul cu ăsta, dar cum am mai spus, mi se pare că e cam mare bulibăşeala pe acolo şi ar trebui împarţit în două.
La început am făcut asta ca o sugestie, dar cum nimeni nu a luat asta în calcul, le fac eu.

Aşadar, aici oamenii buni de pe acest colţ de internet se vor lăuda cu ce se mai joacă.
Ar fi foarte mişto dacă posturile ar arăta ceva de genul:

Gothic - Nota: 10

(...) comentarii despre joc.(...)

NU se va posta un joc fără comentarii! Chiar şi câteva detalii sumare sunt ok atâta timp cât sunt.
replyReply
#2
Momentam încerc să termin din nou seria Legacy of Kain, ca urmare, termin Soul Reaver 2..jocul, defapt întreaga serie e de nota 10.
Povestea incredibilă face tot.
Mare păcat faptul că nu s-a făcut şi o continuare la Defiance, care mai lăsa câteva mistere care trebuiau 'desluşite' în următorul joc.

Mai joc şi Darkest Hour, de când s-a lansat patch-ul 1.03 Beta. Tot încerc să supravieţuiesc cu Germania în campania din 1945. Campania începe atunci când Hitler dă start ofensivei în Ardeness. Deobicei îi pot scoate pe americani din Franţa şi pe englezi din Italia, dar e pur şi simplu prea târziu...şi mă trezesc cu sovieticii la râul Oder. Am încercat disperat să mut tot ce am din Franţa pe frontul estic, dar degeaba.
Am început ieri din nou campania, dar de data asta am făcut pace cu americanii (am cedat Franţa, Italia şi vestul Germaniei) şi ne-am aliat împotriva bolşevismului.
Am reuşit să îi opresc din avansare, chiar i-am împins până la vechile graniţe de dinainte de declanşarea operaţiunii Barbarossa. Încerc să ţin cât mai mult până reuşesc să scot prima bombă nucleară şi să şterg Moscova de pe hartă.

Recomand oricui jocul Darkest Hour şi seria Legacy of Kain.
Sup
replyReply
#3
Eu momentan joc Oblivion, am level 7 si sunt Khajit, clasa magician sub semnul umbrei. Inainte l-am mai incercat de doua ori dar nu m-a atras din cauza placii video care nu facea fata jocului, acum am posibilitatea sa-l joc si pot spune ca mi-a trezit interesul pentru jocul asta si sunt abia la inceput, deocamdat ii dau un 8 jocului.
[Image: 242idki.png]
replyReply
#4
Am jucat un pic Dark Void si pare promitator. Ma rog, daca te iei dupa nota celor de la IGN nu e chiar cel mai bun joc, dar au fost cateva chestii care mi-au placut.

Trebuie mentionat de la inceput ca jocul e o clona mai aratoasa de Project Nomads, ceea ce nu e un lucru rau. Ma rog, nu imprumuta decat unele aspecte, cum ar fi posibilitatea de a zbura cu un jet pack si o parte din setting, in rest, povestea e un amalgam de clisee.

Avem gagica frumoasa (dar cam plata totusi, si la propriu si la figurat) si tipul cu muschi, care printr-o coincidenta se reintalnesc pe o insula de langa coasta Americii, de unde pleaca undeva. Nu imi amintesc unde, dar stiu ca au de gand sa treaca prin Triunghiul Bermudelor cu un avion de pe vremea fratilor Wright. Daca va ganditi "mama ce original!", ei bine, nu ati auzit inca partea cea mai tare. O furtuna venita din senin duce la prabusirea avionului *gasps of surprise* pe o insula din Triunghi *people fainting in disbelief*. Si cireasa de pe tort: unde sunt farfurii zburatoare.

Daca povestea nu impresioneaza, macar partea in care zbori si tragi ca nebunul e mai misto. E exact ca Nomads, cu grafica si animatii mai realiste. Bine, va sugerez sa calibrati un pic senzitivitatea mouse-ului, altfel s-ar putea sa fiti destul de greu de pilotat.

Nu am avut timp sa vad prea mult din partea de shooting on foot, care ar fi celalat element cu care se lauda producatorii dar nu pare foarte rea, are sistem de cover si toate cele. Camera e cam ciudat plasata, undeva spre stanga. Nu prea am jucat TPS-uri, dar nu se pune spre dreapta de obicei? In fine, asta nu incurca prea tare.

Ca o concluzie, jocul e slab, dar e misto ca poti sa zbori. Ii dau un 7 ca mi-a adus aminte de Project Nomads si acum mi-e pofta sa caut cateva artefacte...
replyReply
#5
Ma joc Knights of Honor in timp ce ascult OST-ul de la Game of Thrones. Singura problema e ca nu prea corespund melodiile mai alerte, de batalie cu momentele jocului. Obisnuit ca ritmuri mai alerte ale muzicii sa insemne o amenintare iminenta, m-am panicat de cateva ori in momente in care soundtrack-ul trecea de la un cantec lin de vioara la batai rapide de tobe.

Imi place pana acum jocul, fapt care e surprinzator avand in vedere ca sunt mare fan al RTS-urilor "la scara larga." Punctul forte cred ca e atmosfera data de grafica, simpla dar detaliata. As fi bagat si muzica aici dar as fi trisat Smile

Si gameplay-ul e destul de simplist, in vreo doua ore am invatat cam tot ce era nevoie. Pentru unii factorul asta ar putea fi un minus, dar pentru mine care sunt la inceput e exact cum trebuie. O sa consider KoH o introducere in universul strategiilor de genul asta, si poate mai apoi imi fac curaj sa reintru in Rome: Total War pentru a treia oara, de data asta poate cu mai mult succes.

In concluzie ii dau un 8. Poate ca peste ceva timp si alte cateva jocuri similare la activ nu o sa mai fiu asa de impresionat uitandu-ma inapoi, dar deocamdata jocul e mai mult decat ok.
replyReply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)