Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 2 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Historical RPG thread de prezentare
#1
Caci tezele sunt aproape gata, vom incepe mai usor cu crearea unui caracter:


Eu:

Nume:Holvius
Meserie/Job:Cavaler Teuton
obiecte:Hmm, obiectele mele nu m-au tradat vreodata. Port o casca cu coarne de taur, dar am si una normala. Armura alba cu cruce neagra,manusi de zale acoperie cu fier ce ma lasa sa misc in voie. O sabia care a apartinut marelui maestru Herman von Salza, care mi-a fost profesor, nu-l voi uite niciodata! Sabia e lunga si din maner incep putini spini. Sabia asta nu s-a rupt de 3 generatii isi merita numele de Froshmore. Mai am la cisme un pumnal, in caz ca am nevoie rapid de el, il pot arunca, dar sa-l infing in cineva e la fel de mortal. Am un scut triunghiular din lemn placat cu fier ce-l face usor dar rezistent.
Poveste:Am fost un fel de maestru teuton si inca sunt un mare cavaler si general teuton. Dupa moartea maestrului Herman von Salza am promis sa nu-mi mai stalcesc inima pentru oameni. Dar totusi am fost cucerit de o frumoasa domnita. Dar inca nici ea nu stie de gandurile mele ascunse.
Locatie:Undeva in Imperiul Roman de natie germana, pe langa Frankfurt.
[Image: 1lMEp3.jpg]



,, Napoleon a cautat virtutea, si neputand-o gasi a luat puterea.''



replyReply
#2
Nume: Robert
Meserie/Job: Militar în armata valahă.
Obiecte: Am o suliţă şi o arbaletă, nimic special pentru un militar.
Poveste: M-am născut în Alba Iulia (Gyulafehérvár). Am copilărit tot acolo până la vârsta de 15 ani când nişte maghiari mi-au ucis familia, iar eu am scăpat datorită tatălui meu care m-a ascuns într-un dulap.
Când am ieşit mi-am văzut familia moartă, atunci am jurat răzbunare maghiarilor. Am încercat să caut sprijin românesc, dar toată lumea se supune maghiarilor de la ultima revoltă. Şi oricum nu am fost prea luat în serios din cauza vârstei mele. Aşa că am decis să trec Carpaţii în Valahia şi să mă înrolez în armata lor cu speranţa că într-o zi va veni un domnitor care va încerca să unifice Principatele Române.
Localitate: Argeş, Valahia.
Sup
replyReply
#3
Nume: Voicu
Meserie: Soldat in Divizia de Infanteristi "Caraula"
Obiecte: Port o sabie dreapta la brau si batrana mea arbaleta in spate. Instrumentul de lupta de la distanta fiind acoperit de un scut usurel ce poarta stindardul valah desenat de care din cand in cand uit ca il port cu mine. Tot acest peisaj este completat de o uniforma militareasca cu zale pe dedesupt si un coif ascutit in cap. La brau port tolba cu sageti, impreuna cu un pistol achizitionat de la niste ostasi din occident, avand tot ce este nevoie, de la textile, praf de pusca si plumbi pana la ustensile de curatare.
Poveste: Nascut intr-o familie de tarani avuti, de mic eram lenes si nu imi placea munca pe ogor. Totul mi se parea plictisitor si imi dadea o durere de spate la final. Intre timp, citeam carti de istorie si tot ce prindeam in mana despre razboaie si armata. Unul dintre vecinii mei fusese veteran in unele dintre cele mai mari batalii, si ascultam cu sufletul la gura povestile lui. Intre timp crescusem, iar spre deosebire de fratii mei eu speram sa vina odata cu recrutarea sa ma ia in armata. Asa ca iata-ma, un tanar inalt, aratos si cu o mustata tunsa scurt, alaturi de niste oameni curajosi si plini de viata, adevarati tovarasi, impartind totul inclusiv victoria sau infrangerile. Totusi mi se facuse dor de casa.
Locatie: Targoviste, Valahia.
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."

replyReply
#4
Nume: Khan Khur.
Meserie/Job: Shogun japonez.
Obiecte: Am o sabie Katana, făcută din fier pur, şi bătută cu aur în maner. Nu m-a dezamăgit niciodată, şi m-a ajutat foarte mult în luptă.Am şi o armură făurită dintr-un placaj de fier pur, iar la maini făcute din zale.Pe piept, peste placa de fier, am o mantie de mătase, pusă pe post ed bluză, de culoare galben deschisă, culoarea shogunilor şi a Dinastiei mele.
Poveste: M-am născut în Kyoto, unde încă trăiesc. Am fost atrenat de cand eram mic, şi la o varstă foarte fragedă, 18 ani, am devenit Shogun. Lordul Nobunaga Odo este liderul shogunilor.El m-a antrenat, şi el ne conduce.Nimeni nu i s-a împotrivit vreodată.Acum locuiesc în palatul regal din Kyoto,împreună cu Lordul Nobunaga, şi mulţi alţi shoguni.
Locatie: Kyoto, un oraş situat in sudul insulei Honshu, capitala regiunii urbane Kyoto, langa Osaka. Kyoto este faimos pentru mestesugurile cu fire de matase, bronz, porţelan.
replyReply
#5
Nume: Jarai Tha's
Meserie: Razboinic
Obiecte: Doua rozete din otel pur cu lame in prelungirile manerelor. Armura de cavaler cruciat, am gasit-o intr-un cufar vechi. In spate am o arbaleta usoara, foarte rapida ce poate trage 3 sageti una dupa alta, sub ea fiind un scut din otel acoperit cu fibra de carbon si o sabie usoara cu lama din argint.
Poveste: M-am nascut in Turcia, in Istanbul, parintii mei erau inca crestini si au fost ucisi, iar eu am fugit spre mare, insclavit de un om fara scrupule, apoi am fost vandut unui egiptean, dupa care l-am omorat si m-am intors in Istanbul unde m-am antrenat cu desavarsire. La varsta de 26 de ani am parasit Istanbulul si am devenit un fel de nomad care migreaza de colo-colo.
Locatie: estul Asiei, aproape de peninsula Koreea, ma indrept spre Japonia.
replyReply
#6
Ăăă...nu cumva estul Asiei ? Şi Coreea e peninsulă.
Sup
replyReply
#7
Cineva sa-i editeze postul.
[Image: 1lMEp3.jpg]



,, Napoleon a cautat virtutea, si neputand-o gasi a luat puterea.''



replyReply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Religion Thread Kristi 1,283 497,576 02-16-2014, 08:01 PM
Last Post: Szekemri
  historical Rpg Hegan 131 35,984 01-05-2013, 07:00 PM
Last Post: Hegan
  Historical RPG members list: Hegan 7 2,336 12-26-2012, 02:38 PM
Last Post: Hegan
  Historical RPG Time: Hegan 1 1,412 11-17-2012, 08:48 PM
Last Post: Warhell

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)