Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Topicul cu sport
#1
Am vrut sa deschid topicul asta de ceva vreme dar am tot uitat. Probabil ca mai sunt pe forum si alte persoane pasionate macar de un sport, deci cred ca vom aveam ce discuta.

Legat de scopul general al topicului, as vrea sa mentionez ca e vorba de sport la nivel profesionist, in alte cuvinte ce vedem pe la TV sau pe stadion ca se joaca, si nu ce facem noi pe la scoala sau in spatele blocului.

Also, avand in vedere ca fotbalul e cam sport national, e posibil sa avem mai multe discutii legate de asta decat de alte sporturi, caz in care o sa dam un split la topic.

Anyway, sa incepem cu ce se intampla zilele astea prin lume. In primul rand avem Australian Open, nu prea am urmarit din lipsa de timp, dar avem o finala frumoasa in fata. Apoi ar mai fi Cupa Africii la fotbal. Aici ma cam indoiesc ca ar mai urmari cineva, nu e nici cea mai atractiva competitie, dar daca totusi mai e vreun fan il astept la discutii.
In ultima perioada au inceput toate campionatele mari, asa ca ar fi destule de dezvatut.

In orice caz, cred ca ar merge mai degraba un mic recensamant, sa vedem ce urmareste lumea si pornim de acolo.
replyReply
#2
What about the urban sport? Vorbesc de parkour in adevaratul sens al cuvantului si de tricking, iar daca le combinam iese free run. Practica cineva dintre voi asa ceva?
[Image: 242idki.png]
replyReply
#3
Eu,desi in ultimul timp n-am avut nici unde,si nici cu cine dar iubesc,la propriu,sportul ala.La fel si fotbalul. Smile
replyReply
#4
Si mie imi place fotbalul pana am descoperit cum sta treaba cu el, pana intr-a 7 eram varza la fotbal, nici cu sutu in minge nu stiam sa dau si cei din clasa ma alegeau ultimul cand faceau echipele. Dar dupa vacanta, in clasa a 8-a au inceput sa ma aleaga primul, se bateau pentru mine Haha.
[Image: 242idki.png]
replyReply
#5
Se promite un tur al Frantei excelent anul acesta, la a 100-a editie. E o modalitate de a pierde o luna din vara.
replyReply
#6
Declaratiile lui Armstrong nu cred insa ca o sa aiba un efect foarte benefic. Cel mult ca publicitate negativa, pentru ca presupun ca lumea nu o sa se gandeasca "wow, astia se dopeaza angro, ce misto, hai sa ne uitam si noi sa vedem care se dopeaza mai tare." Si e foarte posibil ca asta sa afecteze sportul in general, cel putin pentru mine a facut-o. Nu urmaresc prea des ciclismul, dar toata lumea stie cine a fost Lance, iar apoi sa afli ca un asemenea sportiv, care a activat la cel mai inalt nivel, a recurs la astfel de metode... te face sa crezi ca si prin alte locuri se intampla la fel.

Also, ce spuneam in primul post, aici doar discutii legate de sportul profesionist si nu de ceea ce facem noi in timpul liber.
replyReply
#7
Si eu am fost oarecum dezamagit cand am auzit ca Lance se dopa, dar nu e primul, nici ultimul ce o face. Dar turul Frantei, vine cu o multime de peisaje frumoase, iar comentatorii isi fac bine treaba si explica mai despre toate.
replyReply
#8
Legat de comentatori, cand vine vorba de un sport cu mai putina actiune si/sau de anduranta cum e si ciclismul, e foarte important sa ai niste oameni buni in spatele microfonului care sa te tina in priza si sa te 'treaca' de momentele moarte. Turul Frantei e pe Eurosport, nu? Oricum, e cam singurul canal de sport de la noi cu comentatori decenti.

Ca sa fac o legatura intre ce ziceam in primul post, zilele astea e Cupa Africii. In principiu, daca nu esti cetatean al uneia dintre tarile participante sau cel mult sa fii un microbist inrait, sunt toate sansele sa nu iti placa meciurile, din simplul motiv ca sunt plictisitoare. Majoritatea echipelor sunt formate din Banei de-ai nostri. Nu sunt rasist, nu ma refer la culoarea pielii, ci la stilul de joc. Baietii astia alearga mult, dar cu mingea nu prea se pricep. Insa, urmaresc aceste meciuri pentru ca imi place cum sunt comentate. Foarte multa informatie de fond intra in discutiile celor doi comentatori si de multe ori e o placere sa ii ascult vorbind despre subiecte generale, economice sau culturale, dar care au legatura cu echipele care joaca. Banuiesc ca asa e si la ciclism.
replyReply
#9
Da, e pe Eurosport.
replyReply
#10
Ce zici de fratii Klitschko, Vitali si Vladimir? Sunt preferatii mei, vreau sa aud pareri.
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."

replyReply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)