Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Worst Thing You Have Ever Done?
#1
Titlul este mai mult decat sugestiv si mi-a venit ideea pe moment in timp ce ascultam melodia Come as you are. Si cred ca ar fi foarte tare sa discutam despre lucrul/lucrurile cele mai naspa ce le-am facut in viata noastra.

Smile

Ceva umilitor, ceva gresit, ceva jignitor. Haha Eu am deja despre ce sa povestesc, dar nu incep eu, asta-i sigur. Grin
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply
#2
Grin (am curajHaha)Incep eu: Am sa incep de cand eram mai mic, dar mai am si altele. Pe la 15 ani, eram plecat in alt sat la o prietena, eram pe strada cu ea, stateam pe o banca, eu aveam mana pe sub bluza ei, pe sanii acesteia (nu sunt nesimtit, ea mi-a luat mana si a pus-o acolo Grin), cand, deodata a trecut vecina mea, o femeie mai in varsta pe langa mine si imi zice "Ce faci ma acolo?", nu mai stiam cu sa scot mana mai repede, ma tot gandeam, daca ii spune lu' mama, ce fac?, ca na, mi-era rusine ca orice copil, am stat asa ingrijorat pana cand mi-am dat seama ca nu o sa ii spuna! Grin Revin cu altele, am multe.

Terente, acum te rog, pune si tu!
FlowerFlower
replyReply
#3
(08-11-2013, 08:39 PM)dorelys Wrote: Terente, acum te rog, pune si tu!

Haha Poate ca asta nu-i cel mai rau lucru pe care l-am facut, dar cu siguranta acum e cel mai amuzant lucru rau pe care mi-l amintesc. Amuzant si totodata nu prea normal.

Pe la vreo 12-15 ani (nu stiu cand, deoarece am blocat imaginea in mintea mea), eram in vacanta la bunica-mea. Mai eram acolo cu un var de al meu si o verisoara mai mare decat mine. Si intr-o dimineata bunica mea s-a dus cu varul meu la magazinul de langa casa. Si ramanand cu verisoara mea, ea tot facea misto de mine si tot ma necajea. La un moment dat nu stiu cum am impins-o, eu ramanand deasupra ei si ea razand a zis ceva de genu: pupa-ma acum. Haha Si a facut asta micu' copil. Haha)))))))))) =))

Asa a ajuns verisoara mea acum, cu sot si 2 copii. Rad de fiecare data.
Show Content
N-am sa las prea mult timp poza. Ca cine stie.
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply
#4
Zic si eu una....Eram seara gasca de pe strada mea adunata...aveam un laser si ne gandeam ce sa facem cu el....si ne vine ideea sa il punem in fereasta unei babe(de vro 70-80 de ani more info: inca virginaHaha) gata noi ne urcam pe gard si incepem punem ce punem pana iese baba speriata afara noi ne ascunsesem...trece ceva timp iar....a doua seara iar... pana cand intr-o seara ne prinde sora ei in mijlocul faptei...noi fugim pe unde apucam ca sa nu ne gaseasca si speram ca nu ne-a recunoscut......nu ne-a recunoscut dar stia ca noi am fost Haha de atunci nu ne mai jucam cu laserul Haha

Laws are like medicine: They generally cure an evil by a lesser or a passing evil.
replyReply
#5
So, de ce fugeati de o baba? Grin
FlowerFlower
replyReply
#6
Nu vroiam sa afle parintii nostri ce facem noi cand suntem pe strada Grin

Laws are like medicine: They generally cure an evil by a lesser or a passing evil.
replyReply
#7
Cred ca fiecare betie din viata mea s-a simtit pentru moment ca cel mai rau lucru pe care l-am facut. Totusi, a fost una care a iesit in evidenta. Dupa ultima proba de bac am fost la o petrecere la casa unui prieten al surorii mele mai mari. Descatusarea de a fi scapat de bac + faptul ca aflasem prin niste cunostinte care lucrau in invatamant notele de la primele probe + votca cu suc care parea inofensiva + vin + bere cu lamaie + tigari = in prima faza dat la cam toate fetele de la petrecere cu texte gen te iubesc cu toate ca e prima data cand te vad, doborat boxe, alergat pe strada ca nebunul, pierdut capacitatea de a urina singur, rupt un tirbuson mai fancy pe are nu stiam sa il folosesc, dar totusi am facut-o; apoi, in timp ce incercam sa urc o scara de o treapta, mi s-a rupt filmul si pana a doua zi dimineata nu stiu ce s-a intamplat. M-am trezit foarte fresh dimineata, primul dintre toti de la petrecere, intr-un pat in care nu aveam nici o idee cum am ajuns, foarte fericit ca la cat de mult bausem nu aveam nimic, si mai ales, nu facusem nimic rau. Cat de tare ma inselam! Aparent, am cazut pur si simplu si am inceput sa vomit peste tot. Apoi, in timp ce incercau sa ma resusciteze am daramat o chiuveta. Partea plina a paharului (get it?): chiar nu am avut nici macar o farama de mahmureala. Probabil ca eliminasem alcoolul inca de seara, if you get my drift.

Yep, cam asta e cea mai mare prostie pe care am facut-o in viata mea. Cel putin din cele care imi vin acum in minte. De atunci insa, nu am mai avut nici o problema cu bautura, nici o mahmureala, nici sa imi fie rau. Morala: aveti grija ce si cum beti.
replyReply
#8
(08-11-2013, 09:09 PM)Bogdan Wrote: Yep, cam asta e cea mai mare prostie pe care am facut-o in viata mea. Cel putin din cele care imi vin acum in minte. De atunci insa, nu am mai avut nici o problema cu bautura, nici o mahmureala, nici sa imi fie rau. Morala: aveti grija ce si cum beti.

Bine ca s-a terminat cu bine. Morala: aveti grija ce cum si cat beti. Haha am mai adaugat un cat.
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply
#9
Un "cat" de o importanta vitala in aceasta ecuatie Smile
replyReply
#10
Cea mai mare prostie ... Balul bobocilor.
Decişi, eu cu încă un prieten să intrăm cât de cât beţi în club, ne-am luat nişte beri..ce la prima vedere păreau inofensive, dar la a doua privire, avea alcool dublu faţă de o sticlă de bere normală. Poate d'asta avea şi preţu' pe care îl avea.
Am băut două sticle în parc înainte să înceapă balul. Deja am fost ameţiţi. Strigam ca doi descreieraţi de pe scaunele noastre.
Nu aveam stare pe scaune ... şi la final, când am aflat că cel cu care ţineam n-o luat nici un premiu, am tras încă o raită până la magazin, însă nu înainte să cumpărăm nişte cartofi prăjiţi ... ca să nu ne îmbetăm cu stomacul gol. Acolo ne-am mai întâlnit cu un prieten.
Dintre noi 3, ăsta de la urmă era cel mai treaz. O băut maxim jumate de sticlă. În timp ce eu am băut altă jumate iar colegu' meu de breaslă o sticlă întreagă.
Ne-am făcut mangă. Numa' văd dintr-o dată că începeam să vorbim în cuvinte sofisticate şi să râdem ca proştii.
La un moment dat zic...'Băi. Suntem proşti'
La care primesc răspuns..'Taci în (*%Y# mea şi hai să mai cumpărăm o bere.
Chiar dacă am încercat să-i explic, el tot a vrut să o luăm. Abea am ajuns până la magazin iară. Deja ne clătineam.
Da' după ce am băut şi ultima sticlă ... începeam să ridic braţul drept la toţi oamenii. Râdeam ca un dement, colegu' abea mergea iar ăsta ultimu' era încă cât de cât treaz.
Se făcuse ora 22. Trebuia să se deschidă clubu.
La intrare am mai dat de încă vreo 3 prieteni.
Da' colegului meu de breaslă îi se făcuse rău. Deşi am insistat să îl trimit cu un taxi acas' el n-a vrut.
...Când am dat să intrăm în club ... a vomitat. A fost scos afară iar noi restul am continuat să intrăm în club. Era înghesuială uriaşă.. N-am prea putut să mă distrez cu gândul că cel mai bun prieten al meu e afară singur.
Am stat câteva minute şi m-am dus afară. L-am urcat într-un taxi şi l-am dus acasă. Taximetristul a fost domn şi mi-a luat bani doar pentru dus, nu şi pentru întors. Da, m-am întors în club.
Am mai băut şi eu ceva şi am început să mă dau la toate fetele ca un nebun. Pe la ora 1 eram distrus. Haha
Şi eu începeam să calc pe urmele prietenului meu. Însă n-am vomitat şi nici n-am rămas mahmur următoarea zi, poate pentru că-s obişnuit ... dar ştiu că am fost şi eu dus acasă de un alt prieten. Haha
Şi următoarea zi am început să primesc mesaje de la tot felu' de fete, deşi la momentul acela eram deja cu una. Acea fată cu care eram a aflat şi am rămas singur.
A fost o seară nebună .. de atunci nu mai beau berea aia. Stejar parcă se numea.
Ce s-a întâmplat prin club între orele 23-1 au fost numai tâmpenii din partea mea...
Sup
replyReply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Best Thing You Have Ever Done? Szekemri 5 1,637 01-31-2014, 01:45 AM
Last Post: Bogdan

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)