Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Events
#21
(07-14-2014, 12:32 PM)Terente Wrote:
(07-14-2014, 11:51 AM)Hegan Wrote: Pe post scrie doar ca trebuie sa o gasesti nu conteaza daca o si iei. Sunt curios cum o suna ,,Cum ai ajuns rege?'' ,,Pai am furat amuleta''.

Găsit găsit, dar mai zice că trebuie să te duci (cu ea, evident) și să te proclami rege. Tu nu o aveai, deci nu te puteai duce cu ea. Eu zic că e corect și că găsim soluții să continuăm așa. Până la urmă, toți am primit câte un rol în oraș. Eram o echipă care am găsit-o. Grin
The King is a thief, ciudat pt lumea gothic, post-barriera Haha NOT!
doar e fost prizonier, la ce te asteptai de la el Haha
Pana la urma regii trec si vin, mor si "rasar" altii in locul lor, il preferam pe Joffrey ca rege dar hai... (GoT - pt cunoscatori) Haha

(07-15-2014, 10:48 AM)D13g0 Wrote: Eu nu am primit rol dar eram acolo Haha

rolul nu se primeste, se castiga! sau ti-l impui asa cum fac eu Grin
replyReply
#22
(07-15-2014, 11:01 AM)Cyrus35 Wrote: The King is a thief, ciudat pt lumea gothic, post-barriera Haha NOT!
doar e fost prizonier, la ce te asteptai de la el Haha
Spiridusu' a cautat virtutea, si neputand-o gasi a luat puterea.
replyReply
#23
Avertisment!
Cand te joci de-a tronurile regesti, castigi sau mori Haha

Show Content

ce event cu mana?
replyReply
#24
Deja o dam in off-topic.
Totusi, Terente, nu postezi eventul cu MANA ?
replyReply
#25
EVENT DECENIUL 1



Cartea zeilor:


Un artefact al zeului focului a fost aruncat din cer...
...
La aflarea acestui lucru, Zeul intunericului a intervenit si el in lumea oamenilor...
Quote:Sleeper are nevoie de tine, formeaza noua Frăție a lui Sleeper, iar el se va retrezi pentru voi! Demonstreaza-mi ca tu esti alesul și gaseste locația, dacă reușești asta, vei fi un membru pe care-l voi recompensensa.
Quote:"Acolo unde apă nu-i insă aerul e umed, apa atinge pământul însa pământul nu atinge apa, orizontul este albastru dar și verde, ești aproape de pământ dar și de cer."
Intră în căutare dacă dorești să ajuți la Retrezirea lui Sleeper.
Fie ca Sleeper sa se trezeasca, din nou!

[Image: EVENT_SLEEPER.jpg]
..................
Cyrus35:
Quote:După căderea barierei puterile magice ale membrilor frăției lui Sleeper s-au pierdut, probabil pentru ca Sleeper, odată trezit și-a folosit puterea pentru distrugerea barierei, iar asta l-a consumat de toata energia generată de fraţii din mlaștină, și l-a reintors la somnul veșnic, însa puțini au ințeles asta.
Odată rămași fără putere magică și fără bariera, care ne ținea uniți, Fraţia din mlaștină s-a rupt!
Mulți frati au luat-o razna, alții aveau dureri îngrozitoare de cap, atunci am înteles ca e momentul să părăsesc Valea minelor și să mă îndrept către Khorinis. Insa nici aici nu am găsit liniștea necesară meditației, insula era în pragul razboiului civil, bandiții cutreierau munții, bestii au început să apară pe toate drumurile și să atace oamenii, paladinii incearcau să readucă toți foștii prizonieri înapoi în Valea minelor, pentru extragerea minereului, iar durerea de cap si vise ciudate înca mă tulbură.
Insă in una din zile am înțeles ce aveam de facut, Frăţia lui Sleeper trebuia reorganizată! de data asta mai mare, mai unita și cu un alt scop, unul cu adevărat demn de puterea lui Sleeper!
Intr-o viziune, Sleeper mi-a aratat ce am de făcut, croiește-ti drum prin păduri, văi, mlaștini, ruine, orașe, munți, cărări, ferme, peșteri, plaje, și descoperă locația pentru noua tabară a fraţiei: "Acolo unde apă nu-i insă aerul e umed, apa atinge pământul însa pământul nu atinge apa, orizontul este albastru dar și verde, ești aproape de pământ dar și de cer.". Acolo se va scrie în istorie ca a început schimbarea în lumea pe care o trăim.
Cautarea de noi membrii a inceput! Ajuta-i pe cei slabi si dovedeste-le ca Sleeper este adevaratul zeu, SIGURUL ZEU!
Insa ai grija la oamenii care cred in acest zeu, vechi si fals, pe nume Innos, unii sunt fanatici si vor vrea distrugerea noastra inca de la inceput!
Fie ca Sleeper sa se trezeasca din nou!
replyReply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)