Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Facțiunile insulei Khorinis
#1
Insula Khorinis nu are prea mulți locuitori. Lumea începe să vină din Myrthana dar nimeni nu știe nimic despre aceastră insulă. Am să vă povestesc eu. Mai întâi să vă arăt o hartă a întregului continent.

[Image: rpg-welt.jpg]

În partea de vest-centru se află marea cetate a orașului. O cetate fortificată care unește două zone foarte importante ale orașului.

ORAȘUL KHORINIS (ORAȘUL PORT)

Acest oraș, unul dintre cele mai puternice dintre facțiuni din prisma bogăției și a resurselor, este condus de Soul (Spiridusul) și îl are ca guvernator pe Terente și ca Judecător pe Caddy. Așteptăm lumea în acest oraș.

Comandă înscriere: /city
Recompense: fiecare cetățean o să primească 500 de gold la 5 zile ca să aibă din ce să trăiască. Gărzile o să primească 1000 de gold la 5 zile, iar paladinii apărători ai regelui o să primească 2000 de gold la același interval de timp. Bineînteles și alte recompense sunt posibile.


SECTA LUI SLEEPER

Aflată într-un loc necunoscut pe insula noastră, această sectă și-a strâns destul de mulți membrii, formând un grup extrem de puternic. Ceea ce am aflat de la ei este că conducătorul lor este Cyrus și Sleeper este zeul pe care îl slujesc. Mai multe despre ei, nu știu. )

Dorel, Huyga și alții sunt membrii actuali sectei.
Comandă înscriere: /swamp


GRUPUL MERCENARILOR

Grupul își are originea la ferma lui Onar. Un grup cu un lider foarte puternic, unul dintre cei mai puternici de pe insulă, amenință siguranța orașului. Drake este acest lider.
Regele nu i-a suportat niciodată, iar între aceste două facțiuni a existat mereu un război.

Comandă înscriere: /farm

V-am prezentat în mare ceea ce trebuie să știți. Tot ce trebuie să faceți acum este să alegeți.

Alte informații:
/b -> vorbit off topic, non-rp pe server
/s -> strigăt
/ me -> executi o actiune
/do -> privesti o actiune
/w -> soptesti
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)