Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WoW - WoD
#11
https://us.battle.net/shop/en/product/world-of-warcraft
Include lvl 1-85 , deci tot pan la cata, sau ce rahat inseamna asta? Haha
replyReply
#12
(10-01-2014, 04:10 PM)cornel Wrote: Crezi gresit domnule Robi Haha

Daca ai MOP joci MOP nu WOD,WOD pe langa schimbarile grafice(ce pot fi oprite pt cei cu PC-uri obosite ca sa nu se piarda playeri) introduce o noua lume cand Dark Portal(portalul spre Azeroth) nu era inca constriuit si Outland era condus de niste Warlords orci(cel mai puternic fiind tatal lui Garrosh)...Teoretic dupa ce moare Garrosh Hellscream in MOP "dimensiunea/realitatea" aceea este pierduta,iar WOD se petrece in alta dimensiune/realitate inainte ca IRON HORDE(fan hoarda nu ma judecati) sa ajunga in Azeroth.... Oricum ideea este foarte intereseanta deoarece iti poti face garnizoana,o poveste diferita de ce stii tu(poate vedem si un alt Lich King si nu pe Arthas) si alte multe chestii,dar este si ridicola simultan deoarece:
1.Nu mai poti face raidurile/instantele din expansiunile trecute
2.Alianta cum va putea juca cand actiunea se intampla in Outland,(oarecum)condus de hoarda si fara Dark Portal?
3.Daca pe un server normal oficial sunt peste 20.000 de playeri unde isi fac toti garnizoana!??!
4.Daca Pandaria era un continent descoperit in Azeroth cum pot jucatorii cu caractere panda sa joace WOD?

Daca mai sunt chestii neclare sunt aici sa ajut....

P.s. Robi unde ai vazut tu toate expansiuniile cu 15 euro?!? ca eu am vazut cu 29-30 cel mai ieftin...

gresit partial!
garosh a fost luat ostatic de către pandarieni, acolo in puscaria lor mai era si unu(nush cum îl chema) care era dragon de argint(sau bronz, oricum dragonii astia pot lua ce forma vor ei, si, cel mai important controlează timpul).
eh dragonu asta in forma de orc a făcut un pact cu Garosh si sau teleportat cu nush ce item in perioada dinaintea actiunilor din warcraft1, pana in momentul in care Grom sa bea din sângele lui Pitlord (nush cum îl cheamă) si pana sa se construiască portalul către azeroth cu ajutorul lui Mediv. Eh aici avem si trailerul ala jmecher postat mai sus când Garosh si Grom îl omoară pe ala in loc sa se alieze cu el, garosh la omorât pe dragon, ia luat itemul a convins orcii sa se unească si sa creeze THE IRON HORDE, a construit masinarii din viitor(avea blueprinturile la el furate de la pandaria) a folosit itemul si si puterea lui pentru a crea NOUL PORTAL. Portal care este deschis nu spre azerothul din perioada aia ci azerothul prezent(in care am jucat pana acum, si in care stim deja ce sa întâmplat in trecut.
Asta e legatura cu the Alliance, populatia Draenor era compusă din Orci, Ogre si Dranei, ei si avem asa the Iron horde dusmanul, draenei alliance, durotar(orc împotriva lui grom, care se aliază cu horde prezent) deci horde, si Ogre care sunt doar de umplutura pentru garnizoane. Asadar allince sau horde pot face garnizoane doar pe garnizoanele prezente ale Ogre.
întrebări?
replyReply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)