Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Basarabia Pamant Romanesc
#1
Basarabia Pamant Romanesc
[Image: sigla_romania_mare.jpg]
Haideti sa ne unim puterile!!!
http://www.youtube.com/watch?v=_TTK0hWdMSw
replyReply
#2
Vad ca nimeni nu a avut nimic de spus... am sa incep eu:
Mereu m-am gandit la lucruri de genul asta - ca tara a fost facuta 'bucatele' si cu toate ca se vorbeste romana in aceste locuri, pentru ca nu doar Basarabia e o bucata de Romania, nu se face mai nimic. Dar sunt sigur ca nu se chinuie asa mult sa o ia pentru ca acolo salariile sunt foaaarte mici, venituri mici, nu produc mare lucru si pe langa asta majoritatea populatiei nu reprezinta o... elita. Romania e si asa vai de ea si printr-o reunire cu Basarabia am ajunge sa ne 'omogenizam' in ceea ce tine de venituri; ei ar trebui sa primeasca la fel cat se primeste la noi si asta ar duce la scaderea veniturilor de acum aici si cresterea veniturilor acolo.
Pe scurt: totul tine de bani.
replyReply
#3
eu de cand eram mic, si invatam de basarabia la geografia de a 4a, ziceam: 'bai. ce tare ar fi sa se uneasca romania cu republica moldova!
.Chorus Romance says Good Night.
replyReply
#4
O menţiune specială pentru Primarul General al Capitalei: aţi promis alegătorilor că veţi guverna Bucuresti prin consultarea populaţiei în principalele probleme. Acum aveţi şansa, dar şi obligaţia de a organiza un referendum privind obiectul prezentei Memorial al Holocaustului in Bucuresti, cu următoarea întrebare (sau un alt similar o): is Bucuresti un loc potrivit pentru ridicarea unui Memorial al Holocaustului dedicate pentru a memoria evreilor şi ţiganilor persecutaţi de Ion Antonescu?
replyReply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)