Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Good Point.
#1
Am un prieten foarte bun de cand eram mic si acum mi-a dat prin cap sa-i citesc putin blogul. mi s-au parut geniale ideile lui. uite una care chiar mi-a placut si stiu ca s-a discutat foarte mult pe forum.

Mai in gluma mai in serios, observ ca multi oameni intreaba daca chiar va veni sfarsitul lumii in 2012. Mai in gluma, mai in serios, eu personal imi usurez greutatea corporala pe aceasta teorie cretina care creeaza isterie internationala, baga bani in buzunarele producatorilor de documentare si filme artistice, scriitorilor si editorilor de carti pe aceasta tema sau eventual a celor care scriu carti de bancuri pe aceasta tema.

Ca sa nu spun cu o aparenta superficialitate ca oamenii se mai plictisesc, calendarul mayas se termina la data de 21 decembrie 2012 data corespondenta solstitiului de iarna. Conform unor masuratori si calcule stiintifice, in 2012 pe 21 decembrie Soarele se va alinia cu Pamantul, in timp ce el, Soarele, va ajunge in centrul ecuatorului Caii Lactee. Mayasii credeau ca buricul galaxiei este centrul nustiucui si ca acolo traiesti, mori, stiti voi, explicatii spirituale. Ok, pana aici toate bune si frumoase, dar eu vreau sa va intreb ceva: daca Pamantul are 2012 la puterea n ani, alinierea asta se intampla o data la 1872000 de zile, sau 5125 de ani cat are Marele Ciclu, adica acest calendar mayas, acu 5125 de ani de ce nu a mai fost o data sfarsitul lumii?

Nu vreau sa spun ca mayasii sunt niste idioti sau ceva, pentru ca acest calendar este chiar mai precis decat calendarul gregorian, DAR faptul ca se termina intr-o zi oarecare, nu inseamna ca vine sfarsitul lumii. La fel in 2076 este sfarsitul calendarului musulman si in 2240 este sfarsitul calendarului evreiesc. De ce nu atunci? Pentru ca 2012 este mai aproape si se pot scoate multe filme pe subiectul asta? Hmm…

O persoana care dupa parerea mea suferea de o forma ciudata de schizofrenie, care a stat inchis intr-un beci frantuzesc si a scris nustiucate mii de catrene prezicatoare, Nostradamus. Problema este ca noi, astazi, daca mergem la biblioteca sau cumparam o carte cu scrierile lui, vom citi numai ceea ce s-a adeverit. Un studiu nu stiu de care (urmariti documentarul “Nostradamus – The Truth”) spune ca EU daca as scrie 7000 de astfel de catrene, 50 din ele s-ar adeveri. Ba, poate chiar avea viziuni baiatul asta, poate chiar stia cand se intampla diferite chestii, dar celelalte mii de catrene neadeverite… ce s-a intamplat cu ele?
M-am uitat la o emisiune care e facuta sa te uiti la ea cand te imbraci sau iti calci o camasa numita Brainiac, care a facut un experiment cu 100 de maimute care scriau la masina de scris, experiment care a tinut in jur de 1 ora cred. Ma rog, detaliile sunt destul de stalcite. Ideea era ca un numar infinit de maimute care scriu un numar infinit de ore la masina de scris, CEL PUTIN una din ele va tasta intreaga opera a lui Shakespeare. Si ca sa vezi, din alea 100 de maimute, una din ele a scris un citat dintr-un filozof care nu stiu cum il cheama. Si mi s-a parut foarte plauzibil. Oricine poate prezice 5000 de chestii din care 2 sa se adevereasca. Pentru simplul fapt ca Nostradamus a spus ca va veni sfarsitul lumii CANDVA nu inseamna ca vine in 2012. A da, si inca o chestie, Nostradamus a mai prezis ca sfarsitul lumii a mai venit o data, in 198x, nu mai tin minte, cand nu stiu ce vulcan va exploda provocand un cutremur care bla bla bla. Anul ala a trecut, specialistii (nu aia care trag Special Gold) au spus ca de fapt el a vrut sa zica alt an. A trecut si anul ala si…...

Se spunea ca in 2000, la trecerea dintre milenii tot sfarsitul lumii va fi, se spunea ca dupa atentatele din 2001 din New York tot sfarsitul lumii va fi, din cauza razboiului care va fi al treilea mondial, Nostradamus spunea ca lumea se va sfarsi nu numai o data, DE 2 ORI!!112 si toate cele… Eu personal raman mai mult decat sceptic, indiferent. Si la urma urmei, daca chiar vine sfarsitul lumii in 2012, macar murim drecu toti si n-o sa mai fie niciunu care sa-mi spuna ca n-am avut dreptate. Deci tot eu ies in castig. HA!
.Chorus Romance says Good Night.
replyReply
#2
lol domsday 2012 e o porcarie de film nam inteles nimica si daca ar fi sfarsitul lumii in 2012 ce ar trebuii sa facem ?
replyReply
#3
1. aici nu era vorba de film Haha era vorba de toti producatorii astia care fac tot felul de filme pe baza 2012.
2. tipul m-a convins ca n-o sa fie niciun sfarsit al lumii. Smile
.Chorus Romance says Good Night.
replyReply
#4
Interesant ... si adevarat. Smile

(03-23-2010, 10:20 AM)ufy Wrote: 2. tipul m-a convins ca n-o sa fie niciun sfarsit al lumii. Smile

Doar pentru ca nimeni nu este in stare sa afle/prezica sfarsitul lumii asta nu demonstreaza faptul ca nu va exista un sfarsit al lumii.
replyReply
#5
da. dar ma refeream in 2012 Haha
.Chorus Romance says Good Night.
replyReply
#6
(03-23-2010, 04:54 PM)ufy Wrote: De ce nu atunci? Pentru ca 2012 este mai aproape si se pot scoate multe filme pe subiectul asta? Hmm…
Nu neaparat, deoarece era si normal sa o luam intr-o ordine cum doreai sa o luam mai intai 2086 apoi sa ne intoarcem la 2012 apoi sa ne ducem la 2200 si cat mai era? despre 2086 si 2240 or sa vorbeasca nepotii si stranepotii nostri. (bineinteles daca nu se va adeveri calendarul ala mayasTongue)

(03-23-2010, 04:54 PM)ufy Wrote: Nu vreau sa spun ca mayasii sunt niste idioti sau ceva, pentru ca acest calendar este chiar mai precis decat calendarul gregorian, DAR faptul ca se termina intr-o zi oarecare, nu inseamna ca vine sfarsitul lumii.

Mai eu nu stiu ce nu intelegeti voi:| nicaieri nu spune ca in 2012 este sfarsitul lumii (poate doar pe la 0TV) oamenii isi dau cu presupusul dar ABSOLUT nicaieri nu zice ca 2012 este sfarsitul lumii. Se presupune ca in 2012 sa va face o schimbare majora in bine sau in rau care va schimba oarecum radical lumea. DAR doar SE PRESUPUNE!

(03-23-2010, 04:54 PM)ufy Wrote: La fel in 2076 este sfarsitul calendarului musulman si in 2240 este sfarsitul calendarului evreiesc. De ce nu atunci? Pentru ca 2012 este mai aproape si se pot scoate multe filme pe subiectul asta? Hmm…
Si totusi dupa cum am mai zis nu se stie ca se va intampla ceva in 2012 dar voi observati ca totul se invarte in jurul anilor 2012-2240? De ce niciunu nu se termina prin anul 3000?

(03-23-2010, 04:54 PM)ufy Wrote: O persoana care dupa parerea mea suferea de o forma ciudata de schizofrenie, care a stat inchis intr-un beci frantuzesc si a scris nustiucate mii de catrene prezicatoare, Nostradamus.

Cand a stat nostradamus inchis intr-un beci? Si mai ales de cand suferea el de schizofrenie? Nostradamus era pe vremea ceia (pe la 1530) in Franta printre cei mai buni medici. (el a fost pasionat inca din tinerete de ocultism)



(03-23-2010, 04:54 PM)ufy Wrote: Se spunea ca in 2000, la trecerea dintre milenii tot sfarsitul lumii va fi, se spunea ca dupa atentatele din 2001 din New York tot sfarsitul lumii va fi, din cauza razboiului care va fi al treilea mondial,
La fiecare sfarsit de mileniu se zicea ca e sfarsitul lumii. Car despre un razboi mondial este mai mult decat logic ca ar duce la sfarsitul lumii.


(03-23-2010, 04:54 PM)ufy Wrote: Nostradamus spunea ca lumea se va sfarsi nu numai o data, DE 2 ORI!!112 si toate cele…
Stiti care e problema cu Nostradamus? O profetie dea lui poate fi interpretata in vreo 200 de feluri deci nimic nu se stie cu exactitate.


Cat despre tine ufy de ce nu zici sursa de unde ai luat? (http://elflipogrande.wordpress.com/) Si mai ales ai permisiunea lui?
replyReply
#7
daca am postat asta, normal ca am permisiunea lui. si nu am bagat sursa si nu am pus-o direct pentru ca el se exprima si putin vulgar Haha

si calendarul maias spune ca se va termina lumea in 2012.
totusi cred ca tipul a conturat toate ideile Smile
si sfarsitul lumii se spune ca e in perioada asta pentru ca e mai aproape de noi si sa avem de unde sa ne panicam.
si tipul a spus metaforic ca a stat inchis intr-un beci. se referea ca el a stat nu stiu cati ani sa scrie catrene din niste revelatii idioate si din ce-i mai trecea lui prin cap.
.Chorus Romance says Good Night.
replyReply
#8
eu am auzit ca se vor schimba polii adik polu n o sa fie polu sud si invers si o sa fie dif climatice nush cand si spun uni specialisti ca asta sa produs de nenumarate ori si ca aceasta distrugere ne face specia mai inteligenta daca puteam supravetui momentelor de atunci
[Image: 242idki.png]
replyReply
#9
(03-23-2010, 09:14 PM)carnage12 Wrote: eu am auzit ca se vor schimba polii adik polu n o sa fie polu sud si invers si o sa fie dif climatice nush cand si spun uni specialisti ca asta sa produs de nenumarate ori si ca aceasta distrugere ne face specia mai inteligenta daca puteam supravetui momentelor de atunci

Presupuneri, presupuneri
replyReply
#10
Doar pentru ca nimeni nu este in stare sa afle/prezica sfarsitul lumii asta nu demonstreaza faptul ca nu va exista un sfarsit al lumii.

Doar pentru ca nimeni nu este in stare sa afle/prezica sfarsitul lumii asta nu demonstreaza faptul ca va exista un sfarsit al lumii.

Eu sunt deacord in totalitate cu ambele afirmatii de mai sus.
[Image: luisroyo2.png]
Embrace death as is the key to understand life.
replyReply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  ufy says 'Good Bye' ufy 27 6,966 10-06-2010, 06:27 PM
Last Post: Carnage
  Good Jokes andrewan 2 1,708 01-16-2010, 09:51 PM
Last Post: Kristi

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)