Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tabara Veche
#1
The Old Camp
(Tabara veche)
[Image: 300px-Oldcamp.jpg]

Aceasta tabara a fost cu mult timp in urma doar un castel. Ea a fost construita in centrul coloniei si aici, de foarte mult timp, au locuit cei ce se ocupau cu minele de cristal din Khorinis, si anume Baronii cristalelor. In momentul in care bariera a fost creata, toti cei care intrau nu mai puteau sa se intoarca. Dupa razboi, regele, avand nevoie urgenta de sabii, a decis sa trimita pe oricine care incalca legea, cat de putin, in colonie, pentru a lucra in mine. Toti infractorii aflati atunci in inchisori au fost condamnati si aruncati dupa bariera, iar colonia s-a umplut repede cu oameni. In jurul castelului au inceput sa apara din ce in ce mai multe colibe. Terenul din jurul castelului a fost incercuit cu palisade din lemn si porti, si astfel s-a format prima tabara. Acestia au decis sa se ocupe in special cu cea mai importanta si mai veche mina descoperita. Oamenii au hotarat sa il aleaga pe cel mai vechi baron al cristalelor conducatorul taberei, si anume Gomez.
Dupa un timp de la crearea barierei, cei 12 magicieni, condusi de unul foarte puterinc, numit Xardas, s-au despartit in doua grupuri: sase Magicieni ai focului si sase Magicienii ai apei. Xardas a ramas cu Magicienii focului in tabara veche, acceptand soarta care devenise oarecum buna pentru ei, deoarece primeau orice vroiau fara a face nimic, iar deciziile erau luate doar cu acordul lor. Dupa o vreme, Xardas a inceput sa studieze magia neagra, considerand ca aceasta, folosita in scopuri bune, ar putea fi mai puternica decat orice alta forma de magie. Toti erau ingrijorati, iar acesta, pentru a evita un conflict, s-a retras pe taramul orcilor, unde si-a construit un turn, continuandu-si studiile. Imediat dupa, un tanar pe nume Milten a fost ales magician al focului pastrandu-se numarul de sase magicieni ai grupului.
Aceasta tabara este singura care comunica cu exteriorul, foarte rar insa. Este pazita de garzi, care asculta de comenzile baronilor cristalelor, iar acestia la randul lor le pot comanda umbrelor, persoane care au trecut o serie de teste si au devenit spioni ai garzilor, scapand astfel de meseria de miner. O parte din umbre sunt alesi garzi, deoarece, cu mult timp in urma, dupa ce a fost creata bariera, a izbucnit o revolta si astfel multe garzi au fost ucise, iar acum era nevoie de mai multi paznici. Oamenii regelui din exterior au refuzat sa mearga dupa bariera, deoarece nu se stia cum este acolo. Astfel, printre garzi au aparut multi oameni corupti care au inceput sa ii ameninte pe mineri si sa le ceara cristale pentru protectie, dar fara alta solutie si cu nevoie de paza Gomez nu a renuntat la acest tip de recrutare.
Intre timp, o parte din membrii taberei au plecat sa caute o viata mai buna, si astfel s-au format inca doua tabere: Tabara noua si Tabara sectei.
(Articol scris de Edg)


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Ghilde Tabara Noua Raducu' 0 1,884 02-21-2011, 01:49 PM
Last Post: Raducu'
  Ghilde Tabara Sectei Raducu' 0 1,875 02-21-2011, 01:46 PM
Last Post: Raducu'
  Ghilde Tabara Veche Raducu' 0 1,803 02-21-2011, 01:44 PM
Last Post: Raducu'
  Tabara Sectei Raducu' 0 1,754 02-21-2011, 01:39 PM
Last Post: Raducu'
  Tabara Noua Raducu' 0 1,790 02-21-2011, 01:37 PM
Last Post: Raducu'

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)