Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tabara Noua
#1
The New Camp
(Tabara noua)
[Image: newcamp.jpg]

Un grup de oameni, plictisiti de ordinele din tabara veche, au plecat pentru a gasi un loc unde sa fie liberi. Au ales loc de tabara o pestera foarte mare, ferita de multe primejdii. In aceasta tabara fiecare om raspunde de el, fara a fi controlat de altcineva.
Dupa un complot al catorva oameni ai regelui Rhobar al II-lea, mana dreapta a acestuia, Generalul Lee, a fost trimis in bariera. Sotia regelui a fost ucisa de complotisti, iar vina a cazut asupra lui Lee. Acestia doreau ca generalul sa fie executat, deoarece stia multe lucruri despre faptele facute in afara legii de catre oamenii regelui, iar Rhobar asculta mereu de el. Deoarece avusese multa incredere in el, a decis sa il lase in viata si l-a trimis in colonie. Acesta, furios pe rege si pe oamenii lui, s-a alaturat micii tabere. Oamenii l-au recunoscut pe general ca noul lor conducator. Acesta i-a adunat cu multa intelepciune, i-a invatat sa lupt pe multi dintre ei, transformandu-i in razboinici de elita. Acesti oameni si-au luat titlul de mercenari, oameni rebeli, indreptati impotriva legii si a regelui. O alta grupare de oameni, simpli hoti si banditi s-au alaturat taberei, deoarece luptau intr-o oarecare masura pentru aceeasi cauza. Lee si oamenii sai au decis ca orice alt nou mercenar va fi ales dintre banditi, pentru ca grupul sa fie format din oameni care cunosc cate ceva despre lupta. Au inceput sa isi creeze propriile arme si armuri, sa isi construiasca case, chiar si un bar unde se consuma de obicei bauturi din orez. Unii noi veniti in tabara, incercand sa se faca de folos au devenit culegatori de orez, supravegheati de banditi.
Cand magicienii apei s-au despartit de tabara veche, au ajuns in aceasta tabara. Lee, fiind un om loial, de onoare, i-a primit cu multa caldura, pentru ca magicienii erau cei mai intelepti oameni, paziti, respectati si temuti oriunde. Acestia aveau contact cu zeii si putini ajungeau la nivelul lor. Ei, dupa mai multe studii asupra barierei, au ajuns la concluzia ca o explozie magica foarte puternica ar putea distruge bariera. Intre timp, mercenarii au descoperit o mina de cristale, dar cristalele nu urmau sa ajunga la rege, ci intr-o gramada mare, protejata. Magicienii ajunsesera la concluzia ca explozia ar fi putut fi declansata doar de minereu magic, foarte mult insa. Ei le-au promis celor din tabara libertate daca ei erau de acord sa ii ajute cu strangerea minereului. La comanda lui Lee, magicienii au devenit cei mai importanti oameni din tabara, fiind bine protejati, pentru ca eliberarea tuturor se baza pe ei. Acestia au fost initial magicieni ai focului, dar dupa ce au descoperit magia mai puternica a lui Adanos si-au luat numele de magicieni ai apei.
Multi oameni i-au considerat brute pe mercenari pentru ca devenisera luptatori foarte puternici si sangerosi. Dorinta lor de detronare a regelui si de inlocuiere a legilor si a oamenilor corupti de la conducere a crescut mult, iar Gomez a aflat despre acest lucru. Orice om care lucra cu ei era considerat fara onoare, iar intre tabara aceasta si cea veche a izbucnit un conflict puternic. Au fost duse multe lupte intre mercenari si oamenii regelui din colonie, condusi de Gomez. Mina veche care se afla aproape de noua tabara a avut pierderi mari. Multe bunuri care erau destinate minei au fost furate de catre mercenari si banditi.
Tabara s-a extins mult, ajungand la dimensiunile taberei vechi. Multi oameni s-au alaturat si astfel aceasta a primit numele de Tabara Noua. Din cauza ca exista pericolul unui razboi mare cu Gomez, tabara incearca sa atraga cat mai multi oameni de partea ei.
(Articol scris de Edg)


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Ghilde Tabara Noua Raducu' 0 1,884 02-21-2011, 01:49 PM
Last Post: Raducu'
  Ghilde Tabara Sectei Raducu' 0 1,876 02-21-2011, 01:46 PM
Last Post: Raducu'
  Ghilde Tabara Veche Raducu' 0 1,804 02-21-2011, 01:44 PM
Last Post: Raducu'
  Tabara Sectei Raducu' 0 1,755 02-21-2011, 01:39 PM
Last Post: Raducu'
  Tabara Veche Raducu' 0 1,615 02-21-2011, 01:36 PM
Last Post: Raducu'

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)