Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 4.33 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ghilde Tabara Veche
#1
Diggers
(Mineri)
[Image: Buddlerhose.jpg]
Dupa ce a fost aruncat in bariera, orice om este considerat un miner. El isi duce traiul minand cristale. Pentru o anumita cantitate de cristale el primeste toate cele necesare. Majoritatea minerilor platesc tribut garzilor pentru 'protectie'. Ei reprezinta majoritatea coloniei, si cea mai mica treapta a acesteia. Un miner se poate alatura oricarei tabere. Acestia lucreaza in mina veche. Doar teoretic jucatorul este la inceput un miner, pentru ca aceasta ghilda nu i-ar fi dat niciun avantaj.

Shadows
(Umbrele)
[Image: Schattenruestung.jpg]
Oricine vrea sa se alature Taberei vechi, devine umbra dupa ce trece cateva teste Acestia sunt oameni noi care inca nu au dovedit ca sunt destul de buni pentru a deveni garzi. Majoritatea lucreaza pentru garzi ca spioni sau jefuiesc alti oameni fara a fi prinsi. Aceasta este motivul pentru care au primit aceasta denumire. Majoritatea umbrelor se lupta cu sabii usoare si arcuri. Ei primesc la inceput o costumatie care ii reprezinta, dar isi pot cumpara o armura care ii protejeaza mult mai bine.

Guards
(Garzi)
[Image: Garderuestung.jpg]
Garzile sunt elita taberei vechi si se ocupa cu siguranta taberei. Ei pazesc si caile apropiate de tabara, care duc in taramul orcilor, avertizandu-i pe nestiitori incotro se indreapta. Ei poarta armuri foarte bune. Cea mai usoara o primesc dupa ce se alatura taberei, urmatoarea dupa ce lucreaza o perioada iar ultima dupa ce au facut ceva deosebit pentru baronii cristalelor. Ei lupta de obicei cu arme usoare sau grele.

Magicians of Fire
(Magicienii Focului)
[Image: grosse_Feuermagierrobe.jpg]
Dupa ce a demonstrat ca merita sa devina garda, o umbra poate renunta la acest titlu si se poate alatura magicienilor focului. Acestia folosesc rune si pergamente magice ale focului pentru a infrange inamicii. Pentru protectie ei poarta o roba. Cand ajung la al 4-lea cerc al magiei, primesc o roba mai buna.

Ore barons
(Baronii cristalelor)
[Image: schwere_Erzbaronruestung.jpg]
In frunte cu conducatorul Gomez, baronii cristalelor se ocupa de conducerea taberei vechi si schimbul cu regele: cristale pentru produse. Duc o viata usoara si la cea mai mica cerere pot primi tot ce vor pentru cristalele trimise in Myrthana. Ei au diferite meserii secundare: Scar si Arto sunt bodygurarzii lui Gomez, Raven se ocupa de noii angajati ai lui Gomez iar Bartholo de distribuirea armelor, armurilor, mancarii etc si schimbul cu tabara sectei. Au armuri foarte bune si armele lor sunt facute special pentru ei.

Babes

(Puicute)
Dupa cum suna numele oricine intelege despre ce este vorba. Acestea sunt femei infractoare, care au fost trimise in colonie cu alt scop decat cel al barbatilor: sa faca pe plac lui Gomez. Dupa ce s-a plictisit de ele, Gomez le trateaza ca pe niste sclave. Unele au ajuns in tabara sectei dupa ce au fost date la schimb, pe ierburi de mlastina, lui Y'Berrion. Bineinteles, jucatorul nu poate obtine aceasta ghilda.
(Articol scris de Edg)


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Ghilde Tabara Noua Raducu' 0 1,884 02-21-2011, 01:49 PM
Last Post: Raducu'
  Ghilde Tabara Sectei Raducu' 0 1,876 02-21-2011, 01:46 PM
Last Post: Raducu'
  Tabara Sectei Raducu' 0 1,755 02-21-2011, 01:39 PM
Last Post: Raducu'
  Tabara Noua Raducu' 0 1,790 02-21-2011, 01:37 PM
Last Post: Raducu'
  Tabara Veche Raducu' 0 1,615 02-21-2011, 01:36 PM
Last Post: Raducu'

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)