Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gothic 2: Creaturi
#2
Young giant rat

[Image: junge_Riesenratte.jpg]

Puiul de sobolan urias. Il intalnim in valea de langa noul turn al lui Xardas.

Goblin

[Image: Gruener_Goblin.jpg]

Spre deosebire de jocul anterior, goblin-ul razboinic (goblin warrior) nu apare decat in addon. El poarta armura si se lupta cu arme ruginite dar bune.

Minecrawler

[Image: Minecrawler.jpg]

In Gothic 2, secretia pe care cei din mlastina o foloseau pentru potiuni poate fi folosita ca substanta pentru regenerarea completa a energiei magice. Nu mai exista Temple minecrawler.

Warg
[Image: Warg.jpg]

Cainele orc din Gothic 1. Culoarea sa este neagra acum.

Dragon snapper

[Image: Schnaubende_Kreatur.jpg]

Nu se stie de unde a aparut, dar pare a veni din valea Khorinisului. Probabil aceasta creatura reprezinta o rasa de snapper, aparuta din cauza influentei magice a dragonilor. Este mult mai puternic decat snapperul obisnuit, culoarea sa este mai inchisa iar pe spate prezinta mai multe feluri de spini. Anumiti spini valoreaza multi bani.

Black troll
[Image: Schwarzer_Troll.jpg]

Acesta este un monstru foarte mare, care seamana bine cu trollul obisnuit, dar este mult mai puternic. Pumnul sau este mult mai mare, iar o lovitura poate ucide orice creatura din prima. La fel ca trollul obisnuit, acesta este imun la sageti si alte proiectile, avand o blana foarte groasa si deasa. Culoarea ochilor este verde deschis, iar deasupra ochilor are doa coarne lungi, infricosatoare. Fiind singurul ramas in Khorinis, a fost marcat pe harta si de zeci de ani atrage multi razboinici si vanatori de trolli. Majoritatea isi gasesc sfarsitul, iar ceilalti reusesc sa fuga. Oricine pune mana pe blana acestuia isi asigura bani pe o perioada lunga de timp.

Lizard man

[Image: Echsenmensch.jpg]

Aceasta creatura seamana foarte bine cu omul, dar solzii si forma capului ne duc cu gandul la soparla. Spre deosebire de soparlele obisnuite, omul soparla are solzii mult mai duri, constituind o armura dura pentru acestia. Originea oamenilor soparla nu este cunoscuta, dar se stie ca sunt cei mai loiali razboinici ai dragonilor. Ei sunt probabil un fel de demoni sau niste oameni care s-au transformat prin magie in creaturi asemanatoare dragonilor. Culoarea sa este rosie, iar in jurul capului prezinta un fel de gluga, ca la cobra. Inteligenta nu este punctul sau forte, dar este un razboinic bun, folosind arme foarte mari. Are gheare la maini si picioare si se deplaseaza la fel de repede ca un om. Poate inota foarte bine si sta in grupuri foarte mari.

Orc
[Image: Ork_Krieger.jpg][Image: Ork_Shamane.jpg][Image: Ork_Elite.jpg]

La fel ca in jocul anterior, orcii sunt grupati in mai multe categorii. Au disparut categoriile Orc Hunter, Orc Fighter, Orc Clan Warrior si Orc Temple Warrior. La fel ca in Gothic 1, orcii shamani sunt cei care conduc comunitatea si nu se implica mult in lupta. In timp ce orcii din colonie incercau sa scape cu viata, in exterior, orcii au evoluat si au aparut o categorie numita Orc elite. Acestia sunt elita orcilor, razboinici orci aproape invincibili. Ei sunt conducatorii orcilor in razboi, luptatori foarte buni. Poarta armuri foarte mari, care le acopera tot corpul, si se lupta cu sabii foarte mari. Sunt probabil echivalentul paladinilor. O alta noua categorie este Orcish Warlord, orci de elita care au primit sarcina de a se conduce armatele destinate cuceririi orasului Khorinis si de capturare a eroului, care a devenit un mare pericol pentru Beliar. Cel mai important orc din Gothic 2 este Orc Colonel, conducatorul tuturor orcilor din Khorinis. El locuieste in Salile din Irdorath, unde creaza planul de cucerire a Khorinisului si Vaii minelor. Spre deosebire de orcii din colonie, acestia lupta pentru Beliar nu pentru Sleeper.


Messages In This Thread
Gothic 2: Creaturi - by Cryssalis - 02-22-2011, 04:55 PM
RE: Gothic 2: Creaturi - by Cryssalis - 02-22-2011, 05:56 PM
RE: Gothic 2: Creaturi - by Cryssalis - 02-22-2011, 07:01 PM
RE: Gothic 2: Creaturi - by Carnage - 06-09-2011, 03:28 PM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Gothic 2 NOTR Movie - Trailer danielrusu 2 2,592 12-09-2014, 07:53 PM
Last Post: BeoWulf
  Gothic 2 - Învăţători Warhell 4 4,537 07-19-2013, 07:52 PM
Last Post: Szekemri
  Lista Coduri Gothic 2 Dastan 10 23,882 03-15-2013, 11:53 PM
Last Post: HeRoNaMeLeSs

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)