Poll: Caracterizeaza-l pe Diego prin 2 calitati.
You do not have permission to vote in this poll.
Bogat si indraznet.
10.53%
2 10.53%
Curajos, dar si hot.
21.05%
4 21.05%
Bun si un prieten adevarat.
68.42%
13 68.42%
Total 19 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diego, prietenul unui simplu prizonier
#1
Povestea eroilor
Diego
Prietenul unui simplu prizonier

[Image: Diego.jpg]

Sa incepem cu o intrebare simpla: Cine a fost Diego?


In tineretea sa, Diego era un hot de minereu. El lucra impreuna cu
Gerbrandt.

Diego isi da seama ca omul pentru care lucra, se bagase in lucruri necurate. De aici incepe cosmarul lui Diego. Gerbrandt, se simte amenintat de o eventuala descoperire a afacerilor ilegale, motiv pentru care il reclama pe Diego, militiei. Astfel, Diego este capturat, ii sunt luate toate proprietatile si bunurile, acestea ajungand la 'eroul' Gerbrandt.

In celula in care a fost inchis, Diego s-a intalnit pentru prima data cu Lester, Gorn si Milten.


Dupa o scurta perioada cei trei au fost aruncati in colonie.


[Image: gothic-4-arcania-pc-146.jpg]

De aici incepe o viata noua pentru Diego. Acesta trebuie sa se alature unui camp. Acesta alege Old camp-ul, cea mai veche asezare din Valea Minelor. Nu trece prea mult timp si deja devine un membru de baza in Tabara Veche, ajungand la rangul de Shadow.

Dupa aceasta promovare a lui, se intalneste cu un vechi prieten: GORN.
Acesta din urma avea o mare problema cu Brabak, o garda de a lui Gomez.

[Image: ocnacht.jpg]

Cei doi trebuie sa conceapa un plan prin care sa opuna rezistenta lui Brabak. In acest timp de gandire si planuire, Diego isi strica relatia cu magii din castel. Dar asta nu e tot! Turnul de est care proteja Tabara Veche, este distrus din greseala. Se pare ca planul celor doi eterni prieteni a fost unul cu adevarat maret, daca s-a ajuns pana aici.


Dupa aceste fapte intrarea in partea superioara a Taberei Vechi, ii este interzisa, multumindu-se doar cu influenta pe care o avea in partea de 'jos' a taberei.

Apoi, Diego afla ca un nou prizonier va fi trimis in colonie si decide sa mearga sa vada despre cine e vorba. Ajungand la locul in care este aruncat, acesta il vede pe Bullit cum il loveste pe noul prizonier. Diego il inlatura pe Bullit si pe cele doua garzi care il acompaniaza si apoi il ajuta pe prizonier sa se ridice.

[Image: 20-diego3.jpg]

Il instruieste cu cele mai folositoare informatii, ii spune tot despre cele 3 Tabere si conducatorii Taberei Vechi.

Pe parcursul aventurilor acestui prizonier in Valea Minelor, care se pare ca are o aura speciala, pe care multi o observa, Diego il ajuta, atat prin informatii extrem de utile, cat si prin aducerea inapoi a unui Focus Stone.

O alta perioada importanta din viata lui Diego este razbunarea 'destinata' lui Gerbrandt, mentionat mai sus.


Dupa toate aceste aventuri, pentru Diego urmeaza o perioada plina de aventuri, consecintele faptelor sale si ale prizonierului care l-a salvat fiind unele care vor ramane in istoria omenirii.

Insa aceaste descrieri reprezinta doar inceputul faptelor sale eroice, restul urmand sa aflati voi, dupa ce il veti intalni fata in fata.




Calatoriile sale in insula Idorath, reintoarcea in Myrthana, toate aceste aventuri il fac pe Diego cel mai bun prieten al eroului fara nume.



[Image: 0.jpg]
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)